Prețuri la bilete de avion spre Haiti

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Haiti pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Situată pe Insula Hispaniola, Haiti este a treia ca mărime dintre insulele Caraibilor, fiind cunoscută sub denumirea de "Perla Caraibelor" datorită pădurilor de mahon.Nativii Arawak din această zonă au fost invadați de spanioli în anul 1492. În 1697, Haiti a devenit colonia franceză Saint-Dominique, constituind o sursă principală de zahăr din trestie, produs de sclavi. În 1791, au avut loc revolte ale sclavilor, ce au condus la o declarație de independență, și deși Napoleon Bonaparte a încercat să suprime mișcarea de independență, aceasta a reușit să triumfe în 1804, făcând din Haiti prima republică de negri independentă.

Una dintre cele mai spectaculoase insule ale Arhipelagului Caraibian, Haiti este o insulă binecuvântată cu munți așteptând să fie explorati de către cei cu spirit de aventură, plaje minunate, nisip negru, palmieri, ape de turcoaz și, desigur, spiritul pasional al caraibienilor. Printre principalele atracții turistice se află: Capitala Port-au-Prince - un oraș înfloritor, ce include Piața de Fier, Catedrala Neo-Romantică, Muzeul de Artă Haitiană, Casa de Turtă Dulce, Conacul Defly, Golful Gonave; Cap-Haitien - aflat la poalele munților verzi și înconjurat de plaje frumoase și arhitectură spaniolă; ruinele palatului Sans Souci; Jacmel – un oraș elegant, cu palate cu stucaturi victoriene, ornate cu balconașe, este un centru important de voodoo, și cuprinde temple interesante; Parc Macaya – cel mai frumos parc din țară, oferă trasee pentru drumeții prin vegetația tropical; Bassins Bleus - o serie de trei piscine unite prin cascade; Plajele Kyona și Ibo - ideale pentru înot, scufundări, pescuit cu sulița, navigație, întreceri cu canoia și schi nautic.

Cultura statului Haiti cuprinde aspecte ale locuitorilor indigeni originali, sclavi africani eliberați, francezi romano-catolici, și folclorului voodoo. Cel mai important festival este Carnavalul, un afișaj de spectacol public grandios similar celui Mardi Gras. Alte evenimente anuale sunt Anul Nou, Ziua Independenței, Ziua Strămoșilor, Festivalul Rara. Zburați spre destinația dumneavoastră de vacanță cu una dintre companiile aeriene: American Airlines, Delta, jetBlue!