Prețuri la bilete de avion spre Guyana

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Guyana pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Guyana este o țară situată în nord-estul Americii Latine, fiind reprezentată de coasta atlantică, râuri mărețe, savane largi, jungla din interior, numeroase facilități de practicare a ecoturismului, posibilități multiple de practicare a sporturilor, și nu numai. Prima așezare europează a fost întemeiată aici de olandezi, în jurul anului 1616, Guyana fiind ocupată apoi de francezi și englezi. Țara a fost colonie britanică până în anul 1966, când și-a declarat independența.

Această țară dispune de un patrimoniu incredibil, precum și de un potential turistic fascinant, reprezentat mai ales de: casele din lemn din secolul al XIX-lea, sprijinite pe picioroange și bulevardele verzi dispuse de-a lungul vechilor canale olandeze din capitala Georgetown, precum - Catedrala Sf. Gheorghe, Curtea de Justiție și Clădirea Legislativă; orașul Bartica – o bază de plecare spre câmpurile de aur și diamante, cascada Kaieteur, una dintre cele mai frumoase cascade ale lumii, și alte locuri din interiorul teritoriului; Parcul Național - aflat pe platoul Guiana, una dintre cele mai vechi formațiuni geologice; numeroase plaje, precum - Almond Beach, Shell Beach, No 63 Beach și Saxacalli Beach; comunitățile amerindiene de Macushi; Rupununi - o oază în deșert; Muntele Roraima – sursă de inspirație pentru scriitori; fauna spectaculoasă – cuprinde jaguari, maimuțe bocitoare, vidra gigant, caimanul negru, arapaiama (cel mai mare peşte de apă dulce din lume), papagalii Ara, papagalii Toucan, vulturul harpie, pasărea Rupicola etc. Printre activitățile întreprinse de către turiști se numără: campingul, drumețiile și raftingul, echitația la Ranch-ul Manari din savana Rupununi, pescuitul, cricket și hockey.

Multe dintre sărbătorile publice din Guyana sunt de natură religioasă, iar câteva, cum sunt Crăciunul și Paștele, sunt familiare călătorilor internaționali. Printre festivalurile și evenimentele anuale din Guyana se află Mashramani – ceea ce înseamnă celebrarea unui lucru bine făcut, se desfășoară pe 23 februarie, și comemorează înființarea republicii, Festivalul Luminii, Festivalul Sacrificiului etc.