Prețuri la bilete de avion spre Guineea

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Guineea pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Guineea este o țară de pe continentul african, înconjurată de Guineea Bissau, Senegal, Mali, Coasta de Fildes, Liberia și Sierra Leone, cu o populație diversificată, și mari atracții peisagistice, de la savanele vaste din partea de sud la culmile montane acoperite de păduri luxuriante din partea de nord-vest. Guineea a fost locuită din anul 900 de către poporul Susu, care a ajuns să prospere în secolul al XIII-lea, în prezent constituind 20% din populația țării. Țara a fost apoi dominată de Imperiul Fulani, iar mai târziu, de către francezi, care au transformat statul în protectorat. Guineea a devenit independentă în anul 1958.

Ca atracții turistice principale, pot fi menționate: Capitala Conakry – cu străzi umbrite de copaci de mangrove și cocos, se remarcă prin grădina botanică, catedrala din anii 1930, colecțiile de măști, statui și instrumente muzicale ale Muzeului Național, Palais du Peuple și principala stradă, aliniată de restaurante, Autoroute; Grotele Kakimbon - o sursă de multe legende interesante; Iles de Los – cu plaje frumoase; Katikan - interesant prin piețele în aer liber, Marea Moschee, Palatul Prezidențial; Faranah - orașul în care puteți avea parte de divertisment; Fouta Djalon - cu dealurile pitorești, ideale pentru drumeții; trei mari fluvii ale Africii - Gambia, Senegal și Niger își au izvoarele aici.

Locuitorii din Guineea sunt iubitori de distracție și oameni spirituali. Sunt, de asemenea, foarte pasionați să-și păstreze credințele, lucru evident în toate festivitățile și practicile religioase. Multe dintre sărbători sunt centrate pe riturile Islamice, ca și pe tradițiile etnice. Festivalurile se țin adesea în Conakry. Există și evenimente culturale care oferă mari oportunități de a celebra diversitatea țării, printre acestea se află Kini Afrika, Festivalul de Arte Macao, Festivalul Internațional “Kora et Cordes de Conakry”. Companiile aeriene care oferă zboruri spre Guineea sunt Air France și Brussels Airlines.