Prețuri la bilete de avion spre Guineea Ecuatorială

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Guineea Ecuatorială pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Guineea Ecuatorială este o ţară situată în Africa de Vest, formată din două regiuni - una continentală, numită Rio Muni și una insulară, constând în cinci teritorii insulare din interiorul Golfului Guineea. Țara a fost locuită inițial de către pigmei. Această zonă a fost prima dată colonizată de către portughezi, la sfârșitul secolului al XV-lea și cedată Spaniei în 1788, a devenit auto-guvernabilă în 1959, iar în 1968 și-a dobândit independența. Descoperirea depozitelor de petrol și gaze naturale din Golful Guineii a dus la dezvoltarea rapidă a economiei, însă populația se bucură doar în mică măsură de beneficiile acestor depozite, guvernul acestei țări fiind descris ca cel mai abuziv din Africa în ceea ce privește respectarea drepturilor omului.

Guineea Ecuatorială se caracterizează prin vegetație luxuriantă și peisaje frumoase, ce includ păduri tropicale și piscuri vulcanice acoperite de zăpadă, sate coloniale ascunse, pline de culturi tradiţionale şi un mod unic de viaţă. Principalele atracții turistice ale țării sunt reprezentate de: capitala Malabo - cu arhitectură colonială spaniolă, piațete largi și piete animate, un peisaj vulcanic impresionant; Vulcanul Pico Malabo - oferă trasee pentru drumeții și alpinism; cascadele Moca, lacul Biao, lacul Loreta; Parcul Natural Monte Alen - locuit de elefanți, leoparzi și câteva specii de păsări; orașul Moca – unde puteți observa stilul de viață al populației Bubi, indigeni de pe insula Bioko; insulele - cu plaje superbe și nisip alb, de exemplu: Corisco, cu cele mai neexplorate plaje.

Toate sărbătorile creștine majore sunt recunoscute în Guineea Ecuatorială. Ziua Independenței este celebrată anual pe 12 octombrie. Există 11 evenimente publice anuale, unele influențate de celebrările la nivel mondial – Ziua Femeii și Anul Nou, iar altele sunt specifice regiunii – Ziua Președintelui și Ziua Constituției. În ceea ce privește festivalurile, cel mai faimos este Festivalul Hip-Hop din Malabo. Dacă doriți să călătoriți spre Guineea Ecuatorială, companiile aeriene Air France și Lufthansa vă oferă curse spre această destinație.