Prețuri la bilete de avion spre Guineea Bissau

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Guineea Bissau pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Guineea-Bissau este o țară situată în partea vestică a continentului african, mărginită de Senegal la nord și de Guineea la sud, cu un teritoriu plat, caracterizat de două tipuri distincte de terenuri: coasta luxuriantă și puternic împădurită, și teritoriul uscat din interior, intersectat de ape curgătoare, lacuri și lagune. Guineea-Bissau este caracterizată de către puținii turiști care o vizitează ca fiind o adevărată bijuterie africană, un pământ de o mare și variată frumusețe naturală, cu o populație blândă și prietenoasă. Statul Guineea-Bissau reprezintă fostul regat Gabu, care aparținea Imperiului Mali. Explorată de portughezul Nuno Tristao, în 1446, țara a devenit independentă în 1974, când rebelii care controlau majoritatea zonelor rurale au format un guvern recunoscut în țară.

Turiștii se pot bucura în Guineea-Bissau de splendori naturale în cadrul Parcului Natural Cantanhez din Jemberem, de arhipelagul Bijagos, ce oferă cele mai tari experiențe insulare africane - snorkelling și scufundări de calitate, triburi indigene și traditiile lor bine păstrate. Alte atracții turistice importante sunt: capitala Bissai – ce dispune de cele mai bune facilități turistice ale țării, de cartierul portughez, cu străzi șerpuitoare și case în stil mediteranean, Muzeul de Artefacte Africane; fauna excepțională reprezentată de mii de specii de păsări, mamifere mari și alte animale native în rezervația Ferma Zoo; țestoase și o specie foarte rară de hipopotami; pescuitul – pe coastă, înconjurați de pădure

În Guineea-Bissau, se desfășoară festivaluri culturale, sărbători seculare, celebrări religioase și evenimente tradiționale. Printre acestea se află Festival de Bubache – ce are loc în Arhipelagul Bijagós, un eveniment plin de culoare, care celebrează scena muzicală locală, Carnavalul – dezvăluie talentele locuitorilor, tradițiile etnice și reprezentații culturale, Festivalul “Mișcarea Hip-Hop”. Dacă doriți să vizitați această destinație, compania aeriană TAP Portugal efectuează curse de linie spre capitala țării.