Prețuri la bilete de avion spre Guatemala

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Guatemala pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Guatemala este situată în America Centrală, și este o țară montană de mici dimensiuni, cu priveliști naturale spectaculoase, o bogată cultură indigenă, o istorie colonială interesantă și o mulțime de ruine arheologice. Din punct de vedere al reliefului, aceasta dispune de munți și vulcani, lanțul muntos Sierra Madre are vârfuri ce ating și 3.658 m înălțime, pădure tropicală, câmpiile fertile, lacuri și râuri. Guatemala a fost teritoriul impresionantei civilizații Maya, iar în 1524, a fost cucerită de spaniolul Pedro de Alvaro. În 1839, aceasta a devenit republică, odată cu destrămarea Provinciilor Reunite din America Latină.

Printre atracțiile principale ale țării se remarcă fermecătorul oraș Antigua - case coloniale datând din secolele al XVII-lea și al XVIII-lea, străzile sale pietruite, piețele și fântânile elegante, având vulcanii ca fundal, Guatemala City - include Parque Central, înconjurat de Palatul Național și Catedrală, Parcul Minerva – cuprinde cea mai mare hartă în relief a republicii din lume. Amatitlan - unul dintre cele mai vechi lacuri din lume, este înconjurat de rămășițe arheologice datând din 2000 î.Hr, precum și de trei vulcani: Toliman, Atitlan si San Pedro, aici puteți practica schi nautic, înot și navigație. Obiectelele de artizanat din orașele Jocotenango și San Antonio Aguascalientes sunt foarte appreciate de către turiști, iar din Momostenango (Orașul altarelor) puteți achiziționa tradiționalele "poncho" din lână. Extrem de interesante sunt principalele situri maya, ruinele spectaculoase de la Tikal cuprind temple piramidale mari, iar la El Mirador, Uaxactun, Ixlu, Yaxha, Aguateca și Quirigua, se află cele mai mari stele maya descoperite până în prezent.

Dacă doriți să faceți o incursiune în cultura și civilizația mayasă, explorați regiunea înaltă din vestul Guatemalei, locuită de indigenii maya, mulți dintre aceștia încă folosesc limba și ritualurile sacre ale strămoșilor. Cultura mayașă se reflectă în cele câteva târguri săptămânale, îmbrăcămintea tradițională viu colorată, festivalurile religioase animate, limba și dialectele, și nu numai. Călătoriți spre Guatemala cu companiile aeriene United, Delta sau American Airlines, și bucurați-vă de această țară minunată!