Prețuri la bilete de avion spre Grenada

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Grenada pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Grenada, cunoscută și ca "Insula Condimentelor”, este situată în sud-vestul Mării Caraibelor, reprezentând o insulă de origine vulcanică, cu dealuri și munți, plaje superbe și orașe pitorești, acoperită de arbuști aromați de condimente (sursă majoră de nucșoară, cuișoare, ghimbir, scorțișoara și cacao) și flori tropicale rare. Insula a fost locuită la început de indienii arawak, însă aceștia au fost exterminați de către indienii carib. Descoperită de Columb în anul 1498, într-un ocean de insule spectaculoase, Grenada era incă dominată de indienii carib, după care au urmat invaziile francize și britanice. Sclavii negri și-au căpătat libertatea în 1833, iar după încă 200 de ani de conducere britanică, Grenada a devenit independentă, în februarie 1974.

Principalele atracții turistice ale insulei sunt: Portul St. George - în formă de potcoavă, și înconjurat de un curcubeu alcătuit din depozite și acoperișurile cu țiglă roșie ale magazinelor și caselor tradiționale; Stația de Procesare a Nucșoarei din Gouyave; Stânca Le Morne des Sauteurs - locul din care au sărit ultimii indieni carib ai insulei, în 1650; Muzeul Carriacou - cu o colecție impresionantă de artefacte amerindiene; izvoarele fierbinți River Sallee; Rezervația Naturală La Sagesse - un sanctuar de păsări, cu câteva râuri, păduri de mangrove și lacuri sărate; plajele Grand Anse, Levera Bay și Plaja Morne Rouge; cascadele Annandale Falls și Mount Carmel Waterfall.

Deși nu există nicio îndoială că cei mai mulți vizitatori sunt atrași de Grenada datorită naturii uimitoare, pe insulă se desfășoară și o mulțime de evenimente cultural care o transformă într-o destinație intrigantă și plină de distracție în orice perioadă de timp a anului. Locuitorii insulei iubesc muzica soca și calypso, și în adevăratul spirit caraibean, iubesc să danseze, în stilul carnavalului. Carnavalul din Grenada, cunoscut și ca Spice Mas, are loc în luna august și reflectă energia pură a grenadienilor, în timp ce Festivalul de Navigație reflectă poziția lor privilegiată pe mare. Dacă doriți să vizitați Insula Grenada, companiile aeriene American Airlines, British Airways, Delta vă stau la dispoziție cu zboruri de linie spre capitala insulei.