Prețuri la bilete de avion spre Germania

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Germania pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Germania, cum este denumită colocvial, cu numele său oficial Republica Federală Germania este un stat din Europa Centrală a cărei istorie este marcată de campania agresivă a lui Adolph Hitler de la începutul secolului XX. În această perioadă, Germania și-a extins controlul asupra unor țări precum Austria și Cehoslovacia. Germania a fost una dintre cele mai mari puteri ale Europei, cu o importanță covârșitoare în cele două războaie mondiale. Istoria Germaniei ocupă tomuri întregi și naște semne de întrebare și astăzi. Important este că statul german reunit este acum una dintre cele mai importante țări din Uniunea Europeană și din lume.

Având în vedere istoria și statutul actual al Germaniei, acest stat reprezintă cu siguranță o destinație turistică interesantă. Capitala Germaniei, Berlin, abundă în obiective turistice, dintre care amintim Catedrala din Berlin, Memorialul Holocaustului, Palatul Charlottenburg, Grădina Zoologică care este una dintre cele mai mari din lume, Piața Potsdamer și o serie de muzee dintre care cele mai cunoscute sunt Muzeul German De Istorie, Muzeul Bode, Muzeul Etnologic, Muzeul Povestea Berlinului și ultimul, dar nu cel din urmă, Muzeul figurilor de ceară "Madame Tussauds". Mai puteți vizita în Germania Piața Maria - amplasată în centrul orașului Munchen încă din evul mediu, Circuitul Nurburgring - prestigioase circuite de curse ale istoriei, Allianz Arena - stadion dedicat sportului „rege”, Parcul de Distracții Europa - al doilea ca atractivitate din Europa după Disneyland. Germania este presărată de castele și palate cum ar fi Palatul Electoral din Trier, Castelul din Heidelberg, Palatul Imperial din Nuremberg, Cetatea Petersberg din Erfurt sau Castelul Falkenstein din Fussen.

Germania este renumită pentru calitatea superioară a berii produsă aici, așa că poporul german se bucură de această băutură organizând o sumedenie de festivaluri. Săptămâna Berii Puternice din Munchen, Festivalului de Film și Dans Internațional, Carnavalul din februarie, Festivalul Primăverii din Munchen, Festivalul Bodensee de pe lacul Constance din Friedrichshafen, Festivalul de Muzică din Dresda, Festivalul Sparanghelului din Darmstadt, Festivalul Berii din Berlin, care este precum Oktoberfest, sunt doar o parte dintre ele. În Germania se ajunge ușor, un număr mare de companii aeriene efectuând zboruri aici: Tarom, Wizz Air, Wizz Air Ukraine, Turkish Airlines, Carpatair, Lufthansa, Blue Air, Air France, Brussels Airlines, SWISS, Vueling Airlines, KLM, Air Berlin, Bulgaria Air, LOT, Pegasus Airlines.