Prețuri la bilete de avion spre Georgia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Georgia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Georgia este una dintre țările aflate în Caucaz, între Marea Neagră și Marea Caspică, având deschidere la Marea Neagră. La fel ca și celelalte țări din Caucaz, Georgia a fost o țintă ușoară pentru conflictele dintre turci, arabi și ruși, fiind ocupată de-a lungul timpului mai întâi de arabi, apoi de otomani, în cele din urmă fiind anexată Uniunii Sovietice. Georgia și-a declarat independența după căderea Uniunii Sovietice, în 1991.

Străbătută de Munții Caucaz și cu deschiderea la Marea Neagră, Georgia se evidențiază prin cultura viticolă, cea a citricelor și a ceaiului, exploatând în special mangan și cupru. Cultura Georgiei este una deosebită, acest popor fiind printre primele care au adoptat creștinismul și caracterizându-se de-a lungul istoriei sale prin omogenitate culturală și lingvistică, folclorul georgian este aproape unicul din lume în care mai există polifonia, fiind de aceea protejat ca bun cultural de către UNESCO. Alte obiective turistice protejate de UNESCO sunt Catedrala Bagrati, Mănăstirea Gelati, Monumentele istorice din Mtsjeta, Svanetia superioară. Betania, Qintsvisi și Gelati atrag prin frescele și mozaicurile pe care le puteți găsi aici.

Georgia este cunoscută pentru climatul său balsamic și pentru mâncarea și băutura tradițională a poporului georgian . Dacă ajungeți în Georgia, veți vedea în capitala Tbilisi un număr impresionant de instituții importante: Parlamentul şi Guvernul Georgiei, Academia Georgiană de Ştiinţe, Universitatea de Stat Tbilisi, Universitatea Medicală Georgiană, Universitatea Agrariană Georgiană, Universitatea Tehnică Georgiană, Universitatea Pedagogică de Stat Tbilisi, Conservatorul de Stat Tbilisi, Banca Naţională a Georgiei, Biblioteca Naţională Publică a Parlamentului Georgian. Dacă sunteți un iubitor al naturii, peisajele montane deosebite, ghețarii și plajele cu palmieri sunt destinația ideală pentru dumneavoastră.

Puteți cunoaște mai bine cultura tradițională georgiană urmărind unul dintre spectacolele Legends of The Storm sau puteți să vizitați Georgia în timpul Sărbătorii religioase și populare Alaverdoba sau în timpul Festivalului de Teatru Berikaoba. Alte evenimente importante sunt Festivalul Internațional de Balet și Festivalul Internațional de Teatru din Tbilisi.

Companiile aeriene care efectuază zboruri în Georgia sunt: Turkish Airlines, Pegasus Airlines, Alitalia, Czech Airlines, Ukraine International, Belavia, Qatar Airways, KLM, Wizz Air si Ural Ailines.