Prețuri la bilete de avion spre Gambia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Gambia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Situată în partea de vest a Africii, Gambia este o lungă întindere de pământ ce se prelungește spre interior de la coasta Oceanului Atlantic, urmând cursul maiestuosului fluviu omonim, și deține un peisaj variat, cu plaje cu nisip, păduri tropicale luxuriante, mlaștini și regiuni mari de savană împădurită. Locuită în secolul al XIII-lea de popoare precum Wolof, Malinke și Fulani, Gambia a fost explorată de portughezi în 1455, iar în 1681, francezii au întemeiat enclava Albredabut. Gambia a devenit colonie a Coroanei Britanice în anul 1843, dobândindu-și independența deplină în 1970.

Gambia este destinația de vis pentru iubitorii de păsări, iar parcurile, rezervațiile și satele reprezintă o atracție majoră pentru ecoturism și pentru pasionații de cultură africană. Principalele atracții turistice ale țării sunt: capitala Banjul – cu Muzeul Național, arhitectura colonială din Piața 22 iulie, Arcul 22 – ce oferă priveliști spectaculoase ale orașului; izvoarele cu mangrove din Mlaștinile Tanbi; Expoziția Comerțului cu Sclavi din satele Albreda și Jufureh; Insula Janjanbureh - un loc excelent pentru relaxare într-un mediu rustic; pădurea tropicală a Rezervației Naturale Abuko; Piscina cu Crocodili Katchikali - un loc sacru pentru tribul Mandinka din satul costal Bakau; plajele din zona cu stațiuni de lângă Banjul - denumite "coasta zâmbitoare", atât pentru splendoarea lor tropicală, cât și pentru atitudinea prietenoasă a localnicilor.

Locuitorii și autoritățile încearcă să reînvie festivalurile tradiționale care reflectă arta, dansul, muzica și patrimoniul cultural. Câteva dintre cele mai importante evenimente au loc, de obicei, în orașe mici sau sate, precum: Kartong, Dankunku, Kwinella, Bakau, Abene și Brufut. Festivalurile mari, cum este Festivalul Cultural Demba, se desfășoară în Banjul. Mai sunt celebrate, de asemenea, Crăciunul, Ziua Muncii și Anul Nou. Puteți călători spre Gambia cu una dintre companiile aeriene: Brussels Airlines, Vueling Airlines, Royal Air Maroc.