Prețuri la bilete de avion spre Gabon

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Gabon pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Mărginită de Oceanul Atlantic, Guineea Ecuatorială, Camerun și Congo, Gabon este una dintre cele mai prospere și mai rafinate țări din punct de vedere natural ale Africii sub-sahariene, atrăgând atât turiștii dornici de aventură, cât și iubitorii naturii. Locuit inițial de către pigmei, Gabon a fost colonizat de portughezi în secolul al XV-lea, care au numit statul "Gabao", după forma estuarului format de fluviul Komo. În 1885, a fost colonizat și de francezi, urmând să-și declare independența în 1960. Țara este stabilă din punct de vedere politic și dispune de toate cele necesare pentru a încuraja turismul, devenind treptat un paradis pentru ecoturism, datorită mulțimii de parcuri și terenuri protejate.

Principalele atractii turistice ale țării sunt reprezentate de: capitala Libreville - situată pe malul oceanului, cuprinde Muzeul Național, ce conține unele dintre cele mai frumoase gravuri în lemn din Africa, în special stilul indigenilor Fang, care au influențat busturile și figurile lui Picasso; orașul Lambarene; Satele M-Bigou și Eteke - faimoase pentru meșteșugul local și minele de aur; Rezervația Lope-Okanda - alcătuită dintr-un amestec de savană și pădure densă, gorile, cimpanzei și elefanti, maimușe mici, mamifere mari și 350 de specii de păsări; plajele liniștite Pointe Denis,Ekwata, Mayumba și Sette Cama; Port Gentil - oferă posibilități de pescuit.

Crăciunul și Anul Nou sunt cele mai așteptate evenimente anuale de către locuitorii țării, caracterizate de mari festivități, tradiții pline de culoare, programe muzicale, petreceri extravagante, piețe stradale etc. Alături de acestea, festivalurile culturale sunt o ocazie excelentă pentru a petrece, dintre care pot fi menționate Nopțile Atipice din Mighoma, Festivalul Akini-a-loubou și Festivalul Hip-Hop Gabao. Companiile aeriene Air France și Turkish Airlines efectuează curse de linie spre Gabon.