Prețuri la bilete de avion spre Finlanda

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Finlanda pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Deși mare ca întindere, Finlanda este cea mai rarefiat populată țară a Uniunii Europene fiind situată în regiunea finoscandică a Europei de Nord. Finlanda are deschidere la Marea Baltică, ce formează între teritoriul ei și cel ai Suediei Golful Finlandei. Istoria Finlandei este marcată în special de dominanța Suediei, din care a făcut parte din secolul XII până în secolul XIX, apoi a devenit partea a Imperiului Rus față de care și-a declarat independența în 1918. În ciuda istoriei sale zbuciumate, în prezent Finlanda este una dintre cele mai bogate țări din lume și are cel mai bun sistem de educație din Europa; este una dintre țările lumii cu cea mai mare calitate a vieții.

Despre finlandezi se spune că se nasc cu shiurile în picioare, aici prima zăpadă cade în noiembrie și se topește în aprilie. Astfel Finlanda este destinația potrivită pentru împătimiții sporturilor de iarnă deoarece Finlanda are o sumedenie de pârtii de diferite categorii, dar și pentru cei care iubesc poveștile despre acest anotimp. Poporul finlandez iubește sărbătorile de iarnă, pe care le întâmpină mereu cu plăcere, ei au chiar și o tradiție specială de Crăciun, numită sauna de Crăciun când mersul la saună are o semnificație aparte, tradiția spune că astfel ei lasă toate relele în urmă și în acest fel își pot începe sărbătoarea de Crăciun.

Capitala Helsinki, este situată pe malul mării, fiind în sine un obiectiv turistic. Dacă ajungeți în Finlanda, nu trebuie să pierdeți ocazia de a vizita Fortăreața Suomenlinna, o cetate magnifică construită în a doua jumătate a secolului 18 pe un grup de insule; Old Rauma - unul dintre cele mai vechi orașe - port din Finlanda; Castelul Sf. Olaf din Savonlinna ce este situat pe o insulă pitorească conectată la continent și care este o cetate medievală foarte bine conservată; Biserică veche Petajavesi, construită în secolul XVIII; Insula Seurasaari, o adevărată delectare pentru iubitorii naturii, la doar câțiva kilometri de Helsinki; Biserica Temppeliaukio, Piața Centrală și Catedrala din Helsinki; Parcul Național Koli ce abundă în rezervații și parcuri naționale, și ultimul dar nu cel din urmă, Castelul Turku, cea mai mare clădire medievală din Finlanda.

Ajungeți în Finlanda, zburând cu avionul, numeroase companii aeriene efectuând zboruri aici: Air Berlin, SWISS, Vueling Airlines sau SAS.