Prețuri la bilete de avion spre Federaţia rusă

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Federaţia rusă pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Стоимость билетов в Federaţia rusă зависит от сезона, города вылета, авиакомпании и наличия распродаж. Ниже список самых дешевых авиабилетов в Federaţia rusă, найденных нашими посетителями за последние 48 часов:

image
image
image
image
image
thumb thumb thumb thumb thumb

Cea mai mare țară ca întindere din lume, Rusia cuprinde între granițele sale parte a continentului European și parte a continentului Asiatic. Vastul teritoriu al Rusiei a fost locuit la începuturile sale de triburi precum goții, hunii, turcii, varegii și populația finougrică băștinașă. În toată istoria sa, Rusia a fost întotdeauna printre cele mai importante și mai influente state ale lumii, ea fiind membrul fondator al Uniunii Sovietice, cu care este frecvent confundată. Este un stat independent din 1990, la căderea URSS fiind considertă succesoarea de drept în problemele internaționale a defunctei URSS.

După căderea acesteia, Rusia și-a pierdut avantajul pe care îl avea în anii săi glorioși din trecut, iar astfel, în anul 2005 acest lucru s-a resimțit în sondajele statistice asupra populației: numărul a scăzut cu mai mult de o jumătate de milion de cetățeni, ajungând la un număr de 143 de milioane de oameni.

Pe teritoriul imens al Rusiei, turiștii găsesc practic orice, de la munte la mare – are deschidere la Marea Neagră și la Marea Caspică, de la stepă locuită sporadic la aglomerații urbane. Despre obiectivele turistice din această țară se pot scrie cărți întregi. Prin cele mai frumoase și mai cunoscute se numără: capitala Moscova, Catedrala Sfântul Vasile – ce are o arhitectură unică în lume, Muzeul Hermitage ce găzduieşte peste trei milioane de tablouri, Kremlinul - acesta reprezintă un complex fortificat, care include palatele Kremlinului şi catedralele Kremlinului; Trans-Siberianul; Baikal - cel mai adânc, cel mai mare şi cel mai vechi lac din lume; Insula Kizhi, Suzdal, oraşul mănăstirilor, Catedrala Sfânta Sofia din Novgorad, Muntele Elbrus – cel mai mare din Europa și Valea Gheizerelor din peninsula Kamceatka.

Rușilor le place să petreacă, le plac mâncărurile lor tradiționale și iubesc băuturile tari, cum ar fi băutura tradițională – vodka. Într-un ținut atât de mare, evenimentele și festivalurile nu se termină niciodată. Printre cele mai iubite se numără Ziua Orașului Sankt Petersburg, Ziua Independenței Rusiei de la Moscova, Festivalul Berii de la Sankt Petersburg, Festivalul Festivalurilor de la Sankt Petersburg, Festivalul Nopților Albe, Festivalul Internațional de Teatru și Sărbătorile de Iarnă.

Spre Rusia efectuează zboruri foarte multe companii aeriene. Dintre acestea amintim Air France, Aeroflot, Turkish Airlines, Lufthansa, Austrian Airlines, SWISS, Brussels Airlines, Air Berlin, Alitalia, Czech Airlines, SAS, Pegasus Airlines, KLM și Air Molodva.