Prețuri la bilete de avion spre Estonia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Estonia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Una dintre țările care are ieșire la Golful Finlandei, Estonia este un stat din Europa de Nord ce cuprinde și două insule aflate în Marea Baltică, spre care are, de asemenea, deschidere. Populată de estoni încă din epoca vikingă, istoria secolului XIII a acestei țări este presărată cu povești marinărești despre corăbii și pirați. Mai târziu, părți din teritoriul Estoniei de astăzi a fost sub dominație lituaniană, suedeză și polonă, iar istoria ultimelor secole este marcată de ocupația Uniunii Sovietice și a Germaniei naziste, Estonia declarându-şi independența față de URSS abia în anul 1991. În prezent, Estonia este una dintre cele mai puțin populate state membre ale Uniunii Europene, ea pierzând în al Doilea Război Mondial aproximativ 25% din populația țării.

Teritoriul Estoniei este acoperit în proporție de 50% de păduri, fiind presărat de peisaje superbe ce vor încânta fără dar și poate ochiul oricărui vizitator. Ea este o țară cu o istorie foarte bogată, urmele acesteia reflectându-se și în zilele noastre în monumente istorice, clădiri medievale și castele. Printre cele mai importante obiective turistice care nu trebuie ratate sunt Porțile Viru din capitala Tallinn, Palatul Episcopal din Haapsalu, Castelul din Kuressaare, Castelul din Rakvere, Clădirile istorice din Kuressaare, Turnul Roșu din Parnu, Insula Osmussaare din Haapsalu – unde ajungeți cu feribotul, și Grădina Zoologică din Tallinn. Mâncarea tradițională are la bază ingrediente specifice estone fiind influențată de gastronomia germană. Specialitățile naționale sunt sulf, piftie de vițel, taidetud vasikarind, friptura împănată de vițel și rosolje, hering cu oțet și sfeclă iar băuturile tradiționale sunt berea Saare, vinul fiert și Vana Tallinn.

Estonii au o serie de festivaluri pe care le celebrează anual cu plăcere. Dintre acestea amintim Festivalul de Cântece din Tallinn, unul dintre cele mai iubite. În Estonia se poate ajunge cu avionul prin companiile aeriene LOT, KLM, Lufthansa sau Turkish Airlines.