Prețuri la bilete de avion spre Eritrea

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Eritrea pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Eritreea este situată în nord-estul Africii şi este mărginită de Sudan în vest, Etiopia, în sud, şi Djibouti în sud-est, iar la nord-est şi est de Marea Roşie, la sud cu Etiopia, şi la nord-vest cu Sudan, țara fiind împărțită în două de o ramificaţie a Riftului din Africa de Est. Țara a facut parte din primul regat Etiopian Aksum, până la declinul său din secolul al VIII-lea crearea modernei Eritreea fiind un rezultat al încorporării regatelor independente şi diferite state vasale ale imperiului etiopian şi Imperiului Otoman, în cele din urmă ducând la formarea unei Eritreea italiene. În 1947, Eritrea s-a unit cu Etiopia, ceea ce a dus la Războiul de Independenţă al Eritreei, care s-a încheiat cu independenţa Eritreei în 1991. Eritreea a susţinut anterior o mare populaţie de elefanţi, regii lui Ptolemeu al Egiptului folosindu-i în războiul din secolul al III-lea î.Hr.

Principalele atracții turistice din Eritreea sunt: Capitala Asmara – dispune de o catedrală magnifică, construită în stil Lombard, moscheea Al Khulafa Al Rashiudin, construită din marmură de Carrara, Massawa - cel mai mare port natural cu apă adâncă la Marea Roșie, oraș construit în stil turco-egiptean, Insula Batse o zonă cu restaurante, baruri și cafenele, de unde vizitatorii pot merge cu barca pana în Insula Sheikh Said (Isola Verde), Emberemi - celebru datorită mausoleurilor Sheikh el Amin și Muhammad Ibn Ali, fiind un important loc de pelerinaj, orașul modern Asseb - are multe plaje frumoase de-a lungul coastei Mării Roșii, ideale pentru înot și plajă, Arhipelagul Dahlak – cu statut de parc național, constă în peste 200 de insule cu grădini de recif și o varietate de pești.

Diferite comunități din Eritreea celebrează variate festivaluri care înfățișează bogata cultură a țării. Nu ar trebui ratat Festivalul Național din Eritreea, un eveniment plin de culoare ce comemorează diversitatea grupurilor entice și implică sporturi, filme, muzică, povestiri tradiționale și concursuri pentru a promova unitatea.