Prețuri la bilete de avion spre Emiratele Arabe Unite

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Emiratele Arabe Unite pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Federația celor șapte emirate, Emiratele Arabe Unite este un stat din sud-estul Peninsulei Arabice, în Orientul Mijlociu, având deschidere spre Golful Persic. Istoria ultimelor secole este marcată de confruntările emiratelor cu Regatul Unit al Marii Britanii, cu care au semnat un tratat de pace în secolul XIX. Acesta nu a fost însă respectat, teritoriile aflându-se sub dominație britanică până în 1971, când și-au câștigat independența și s-au unit formând Emiratele Arabe Unite. În prezent, principala sursă de venit este petrolul, iar în 2006 se estima că țara mai are rezerve încă pentru 50 de ani.

Una dintre principalele atracții turistice din lume, se găsește în Emiratele Arabe Unite, și este vorba despre Dubai, o locație exotică și luxoasă ce atrage cei mai exclusiviști turiști. Ce puteți vizita în Dubai: Burj Khalifa - cea mai înaltă clădire din lume și una dintre cele mai deosebite realizări ale lumii arhitecturale; Muzeul Dubai unde se află artefacte din istoria Emiratelor Arabe, dar şi obiecte adunate din toată lumea; Insulele Palmier – un arhipelag artificial care este de o frumusețe de neegalat; Fortăreaţa Fujairah și Dubai Mall, cel mai mare mall din lume. Un alt emirat interesant este Abu Dhabi ce găzduiește Moscheea Sheikh Zayed - cea mai mare moschee din Emiratele Arabe Unite, o clădire albă şi foarte frumoasă. În Al Ain puteți vizita Jebel Hafeet, un munte ce atrage turiştii datorită înălţimii sale (1.249 m) şi a priveliştii superbe asupra oraşului. Una dintre cele mai apreciate destinații turistice este Parcul acvatic Wild Wadi, un proiect ambiţios, creat pentru a fi impresionant şi luxos.

În aceste ținuturi luxoase, au loc o serie de festivaluri și evenimente anuale interesante cum ar fi Festivalul Luminii din Sharjah, Dubai Festival City, InterContinental Dubai Festival, Abu Dhabi Festival, Dubai International Film Festival și cel mai neobișnuit - Dubai Shopping Festival. Cum ajungeți în Emiratele Arabe Unite? Cel mai ușor se ajunge cu avionul, companii aeriene care efectuează curse aici sunt Pegasus Airlines, Flydubai, Qatar Airways, Air Berlin și KLM.