Prețuri la bilete de avion spre Elveţia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Elveţia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Plasată în partea de vest a Europei, Elveția este împărțită între Munții Alpi și Munții Jura, populația țării este de aproape 8 milioane de persoane ce locuiesc în special în zona de platou, acolo unde se află și marile orașe. Elveția este una dintre cele mai bogate țări din lume, iar istoria acestei țări este caracterizată în special prin neutralitatea armată, pentru că nu a mai fost în stare de război din 1815, fiind frecvent implicată în procesele de pace din întreaga lume. Cu toate acestea, Elveția a fost cucerită în trecut de Franța față de care și-a declarat independența în 1815, și nu a fost invadată în nici unul dintre cele două războaie mondiale. În prezent, această țară nu face parte din Uniunea Europeană fiind tradițional considerată independentă și reticentă față de aderarea la organizații supranaționale.

Cu o politică internă atât de interesantă, Elveția atrage anual un număr foarte mare de turiști. În Elveția se găsesc centrele economice Zürich și Geneva, care au fost declarate orașe globale. În capitala Berna, puteți vizita Turnul Ceasului, Muzeul Alpin Elvețian, Muzeul Paul Klee, Palatul Federal Al Elveției, Fântâna Zahringen, Grădina de Trandafiri, Groapa Urșilor, Casa lui Einstein iar în Geneva, Fântâna “Jet D’EAU“, Catedrala St.Pierre și Palatul Națiunilor, cel mai mare centru diplomatic din întreaga lume. Dacă iubiți natura și sporturile de iarnă, Kandersteg, o concentrare de peisaje montane, Verbier și Lacul Oeschinen sunt destinații ideale pentru dumneavoastră. Orașul Zermatt este una dintre curiozitățile Elveției deoarece aici accesul mașinilor este interzis, așadar merită vizitat la pas. Apreciați pentru ciocolata cu lapte și pentru cesurile produse aici, elvețienii se pot lauda cu orașele și piesajele pitorești ce reprezintă atracții turistice nenumarate.

Elveția găzduiește cel mai important eveniment de jazz din Europa, Festivalul de Jazz Montreux. Alte festivaluri importante sunt Festivalul de Muzică de la Geneva, Festivalul Orașului Zurich, Festivalul Latin Caliente din Zurich, Triathlonul Ironman de la Zurich, Festivalul de Film Fantastic din Neuchatel și multe altele.

În Belgia se ajunge ușor, un număr foarte mare de companii aeriene efectuând curse în această țară: Wizz Air, Wizz Air Ukraine, KLM, Blue Air, Air France, Brussels Airlines, Alitalia sau Ryanair.