Prețuri la bilete de avion spre El Salvador

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre El Salvador pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

El Salvador (în spaniolă, República de El Salvador, "Republica Salvatorului") este cel mai mic și mai dens populat stat din America Centrală, având un relief în mare parte vulcanic. Istoria țării este una zdruncinată de un război civil și de succesiunea unor dezastre naturale, însă optimismul locuitorilor a ajutat la renașterea înfloritoare a acesteia, atrăgând și mai mulți turiști. El Salvador este una dintre cele mai avansate în regiune din punct de vedere al infrastructurii şi al standardelor de viaţă, antreprenorii şi oficialităţile încercând să valorifice toate resursele naturale în vederea dezvoltării ecoturismului.

El Salvador oferă de asemenea situri arheologice interesante, moştenire a civilizaţiei antice Maya, locații pitorești, plaje remarcabile, fundalul marin apreciat în rândul surferilor, o multitudine de parcuri naționale și nu numai, printre atracții numărându-se: capitala San Salvador – cu clădiri moderne și arhitectură colonială, monumente, parcuri și centre de cumpărături, parcul de distracții Muntele San Jacinto - oferă priveliști panoramice asupra capitalei, Panchimalco – mai găzduiește descendenți ai triburilor pipil, indienii pancho, care au pastrat mare parte din obiceiurile si portul tradițional. De asemenea, puteți descoperi viața rurală în satul San Sebastian, povestea orașului Juayua - principalul producător de cafea, faimos pentru festivalurile cu mâncare din fiecare săptămână și biserica Iglesia del Cristo Negro, precum și Joya de Ceren - un sit maya îngropat sub cenușă vulcanică cu 1400 de ani în urma și inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO. În El Salvador, printre cele mai căutate plaje sunt La Libertad, Playa Las Flores din San Miguel, La Palma, Santa Ana - unde veți găsi cel mai înalt vulcan din țară.

Multe dintre festivalurile din El Salvador sunt de natură religioasă și au loc vara, cele mai importante fiind Festivalul din August, Săptămâna Holly, Festivalul Palmierului Ziua Independenței, Carnavalul din San Miguel.