Prețuri la bilete de avion spre Danemarca

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Danemarca pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Cea mai sudică țară dintre țările nordice, Danemarca cuprinde pensinsula Iutlanda, cinci insule mari - Zealand, Funen, Lolland, Falster și Bornholm, și câteva mici insule ce poartă numele de „Arhipelagul Danez”. Aceasta este situată între Marea Nordului și Marea Baltică. Poziția sa geografică a pus-o în centrul a numeroase conflicte de-a lungul istoriei, în special cele dintre Suedia și Germania, mai ales că trecerea din Atlantic în Marea Baltică se putea face doar prin cele trei Strâmtori Daneze. Istoria Danemarcei este marcată în special de conflictele cu Suedia și Norvegia (cu care a fost unită o perioadă de timp), și de cele cu Imperiul German duse în special pentru ducatul Schleswig-Holstein. Danemarca este membră UE din 1973 și s-a clasat frecvent pe primul loc ca cea mai fericită și mai puțin coruptă țară din lume.

Fiind o țară atât de interesantă, Danemarca atrage nu doar prin istoria sa, ci și prin obiectivele turistice unice, primul fiind capitala statului, Copenhaga. Ce puteți vizita în Danemarca: Zidul Atlanticului, rămășițele celei mai mari fortărețe din Al Doilea Război Mondial, Parcul de distracții Tivoli Gardens, Castelul Kronborg ce are o valoare simbolică imensă pentru danezi, Muzeul de Artă și Muzeul Bornholm, Biserica Îngropată, Castelul Ribe sau zona pietonală din Stroget. De asemenea, nu pierdeți ocazia de a vizita vechiul oraș Den Gamle By, un muzeu în aer liber ce constă într-o colecție de 75 de clădiri datând din perioada 1597-1909.

Deși orașele daneze sunt moderne și aglomerate, Danemarca abundă în ferme mici și verzi, lacuri limpezi, plaje întinse și înzăpezite de coastă, regiuni rurale cu vile acoperite cu stuf și paie, mori de vânt și castele care fac din această țară o destinație ideală pentru vacanță.

Orașul Copenhaga este gazda anuală a numeroase sărbători și festivaluri. Festivalul de benzi desenate, Maratonul de la Copenhaga, Festivalul Distorsiunea Orașului Copenhaga, Sărbătoarea Ajunului Solstițiului de Vară de la Copenhaga, Festivalul Rock din Roskilde sau Festivalul Cultural din Portul Orașului Copenhaga sunt doar câteva dintre ele.

Ajungeți în Danemarca utilizând serviciile următoarelor companii aeriene: Air France, KLM, Vueling Airlines, SAS, Turkish Airlines, British Airways sau Lufthansa.