Prețuri la bilete de avion spre Cuba

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Cuba pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Cuba este o țară situată în nordul Americii Centrale, fiind cea mai mare insulă din Antile, ea se află la întrepătrunderea Mării Caraibelor, al Golfului Mexic și Oceanului Atlantic. Locuită inițial de populații originale amerindiene cum ar fi Taino, Siboney și Guanajatabey, insula a căzut sub dominația Spaniei în secolul XVI, iar în mai puțin de 200 de ani, populația indigenă a fost practic exterminată total. Lupta coloniei pentru independență a început în prima parte a secolul XIX și a continut de-a lungul secolului XIX până la Războiul spaniolo-american din 1898. Statele Unite ale Americii au ocupat insula până când acesteia i s-a recunoscut independența în 1902.

Considerată una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță din lume, Cuba atrage anual sute de turiști din toate colțurile lumii. Știați că insula cubaneză este cel mai mare exportator de trabucuri? Dacă ajungeți în orașul Pinar del Rio puteți vizita câteva fabrici de trabucuri care sunt deschise publicului, iar în apropierea orașului veți întâlni plantațiile de tutun de la Vuelta Abajo care în sezonul de cultivare - din decembrie până în aprilie - se pot vizita. Peninsula de Zapata este locul ideal pentru cei care sunt pasionați de privitul păsărilor, iar pentru amatorii de senzații tari, există tururi care vă conduc în căutarea crocodilul cubanez, singurului animal periculos din Cuba. Cuevas de BellAmar este o altă destinație turistică importantă din Cuba, aici găsindu-se peștera ce te cucerește cu râurile și iazurile subterane, pictogramele băștinașilor, stalactitele și stalagmitele care în unele locuri se unesc formând coloane. Tot în statul cubanez, la Guama, se poate vizita o reconstrucție a unui sat al băștinașilor cubanezi.

Exotică și luxuriantă, Cuba atrage turiști prin plajele sale, dar și prin sărbătorile deosebite din partea locului. Cele mai cunsocute sunt Fiesta del Fuego, Canavalul la Havana, International Jazz Festival, Festival de la Toronja, Cubadanza International la Havana, International Guitar Festival și Cucalambé Folklore Festival. Dacă v-ați hotărât să vă petreceți vacanța în Cuba, cel mai ușor ajungeți aici cu avionul prin intermediu companiilor aeriene KLM, Air France, Aeroflot sau Air Berlin.