Prețuri la bilete de avion spre Colombia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Colombia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Situată în partea de nord-vest a Americii de Sud, Columbia a fost până în 1810 sub dominație spaniolă, populația nativă de amerindieni fiind cucerită și colonizată de Spania încă din 1500. Având deschidere atât la Oceanul Pacific, cât și la Marea Caraibelor, Columbia este o țară cu vremea caldă, cu savană și păduri tropicale care ocupă mai bine de jumătate din suprafața țării și traversată de Munții Anzi. Principalele produse exportate de columbieni sunt petrolul și cafeaua.

Capitala, Bogota, surprinde prin situarea în Munții Anzi, la o înălțime de 2598 m și prin constraste, zgârie-norii amestecându-se cu clădirile coloniale și comunitățile de bogați amestecându-se cu suburbiile sărace. Columbia vă atrage cu următoarele obiective turistice: Catedrala Primada, de proporții și de o eleganță impresionantă ce datează din secolul VII, Capitolio Nacional sau sediul Parlamentului Columbian, Palatul San Carlos, Muzeul de Antiqua ce găzduiește lucrări celebre (Casa Amandei Ramirez sau Moartea lui Pablo Escobar). Dacă ajungeți în Columbia, nu vă rezumați la a vizita doar Bogota, Cartagena este un alt oraș turistic, cu deschidere la Marea Caraibelor, un oraș colonial ce datează din secolul XVI. Principala atracție o reprezintă partea veche a orașului, unde în Palacio de Inquisicion se pot vedea unelte de tortură ale Inchiziției. În Columbia, puteți merge pe plajele oceanului sau ale mării, puteți face drumeții în Munții Anzi sau puteți vizita muzeele cu arhitectură colonială deosebită.

Dacă doriți să cunoașteți mai bine poporul columbian, puteți face o excursie aici în perioada Festivalului anual al Florilor, când mii de oameni ies pe străzile principale pentru a-și împărtăși pasiunea pentru flori. Columbienii mai sărbătoresc Festivalul Cărților din Carolina de Sud, sau tot în Carolina de Sud, Ziua de Pledoarie a Artelor, Festivalul Grădinăritului și Festivalul Copacilor. Festivalul Internațional Columbian ilustrează tradițiile diferitelor culturi și naționalități care locuiesc în Columbia, iar dacă doriți să cunoașteți bucătăria columbienilor mergeți la Festivalul Anual de Gătit cu Chili.

Doriți să ajungeți în Columbia? Puteți să alegeți una dintre următoarele companii aeriene: Iberia, KLM, Air France, Aeroflot, Cyprus Airways, United, Copa, Lufthansa.