Prețuri la bilete de avion spre Coasta de Fildeş

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Coasta de Fildeş pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Coasta de Fildeș este una dintre cele mai mici țări din Africa, și cuprinde, în principal, un platou vast, cu excepția câtorva munți din extremitatea nord-vestică, fiind înconjurată de cinci state și de apele Oceanului Atlantic. Constituită inițial din mai multe așezări isolate, Coasta de Fildeș numără, în prezent, peste 60 de triburi distincte, inclusiv Baoule, Bete, Senoufou, Agni, Malinke, Dan și Lobi. Țara a atras comercianți francezi și portughezi în secolul al XV-lea, veniți în căutare de fildeș și sclavi, francezii întemeind aici o așezare în secolul al XIX-lea, iar în 1842 au obținut concesiune teritorială de la triburile locale, extinzându-și treptat influenta de-a lungul coastei și în interior. Coasta de Fildeș dispune de una dintre cele mai dezvoltate economii dintre statele africane sub-sahariene, fiind cel mai mare exportator de cacao și unul dintre cei mai mari exportatori de cafea.

Țara prezintă o bogăție culturală extraordinară, iar în timp ce zonele sudice de coastă reflectă exemple de prosperitate și modernitate, regiunile din nord și vest adăpostesc două culturi tradiționale fascinante și vitale - Senoufo și Dan. Turiștii care vizitează țara sunt atrași de atracții, precum capitala Yamoussoukro - cu Palatul, Plantațiile Președintelui,Moscheea, Cathedrale Notre-Dame-de-la-Paix - o copie în mărime naturală a catedralei Sf. Petru din Roma; Abidjan - este dominat de districtul comercial central Plateau, Muzeul Ifon și Muzeul Național, ce conține artefacte istorice, statui și fildeș, spectaculosul hotel Ivoire (Fildeș); stațiunea de litoral Assouinde, facilitățile pentru practicarea pescuitului și a schi-ului nautic, orașul Man - cu cascadele din apropiere, cățărările pe muntele Tonkoui și vizite în satele Biankouma și Gouessesso, parcurile naționale - Parcul Național Comoe, unde puteți vedea lei, antilope, hipopotami și alte animale.

Festivalurile din Coasta de Fildeș sunt deseori o celebrare a tradițiilor culturale. Locuitorii sărbătoresc evenimente religioase, precum și diferite tipuri de sărbători istorice, multe dintre ele caracterizate de parade festive și reprezentații pline de culoare. Printre acestea se află: Carnavalul din Bouaké, Sărbătoarea lui Dipri, Ziua Independenței, Sărbătorile Măștilor, Crăciunul, Sărbători legate de Islam. Puteți călători spre vacanța de vis cu una dintre companiile aeriene: Air France, Brussels Airlines, Turkish Airlines, MEA.