Prețuri la bilete de avion spre Chad

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Chad pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Situată în partea centrală a Africii, Republica Ciad este numită "Inima Moartă a Africii" din cauza distanței mari față de mare și a climatului deșertic, și este împărțită în trei mari regiuni geografice: o zonă deșertică în nord, o centură aridă în centru și savană fertilă în sud. Teritoriul țării a fost locuit din anii 500 î.Hr. În prezent, Ciad este una dintre națiunile africane cu cele mai mari probleme, unde conflictele politice și violențele sunt chestiuni frecvente, capitala țării fiind locul unde se desfășoară constant dispute.

Din punct de vedere turistic, există câteva obiective care merită atenția vizitatorilor, printre aceste se numără: Capitala N-Djamena - unul dintre cele mai animate orașe din centrul Africii, cu un centrul istoric fascinant, potrivit pentru a achiziționa covoare și bijuterii specific, Muzeul Național - ce are o colecție de obiecte de cultură Sarh din secolul al IX-lea; Satul Gaoui - poate reprezenta o alegere potrivită pentru o excursie, oferind elemente de arhitectură și ceramică tradițională, precum și un mic muzeu, peisajul fabulos oferit de deșertul Ennedi, Parcul Național Zakouma - populat cu elefanți, girafe și lei, lacul Ciad - unul dintre cele mai mari lacuri din lume, care oferă apă potabilă pentru milioan de locuitori, Abeche - înconjurată de deșert, a păstrat mult din farmecul oriental, cu moschee interesante, strădute pietruite și piețe vechi, cursele de cămile pe Munții Tibesi, aici se află tribul Toubou – locuitorii tribului fiind faimoși datorită faptului ca Herodot i-a numit Troglodiți.

Țara deține un patrimoniu cultural bogat, adăpostind peste 200 de etnii și grupuri lingvinstice diferite, cultura și tradițiile naționale reflectându-se în sărbătoarea creștină Lunea Paștelui, precum și în sărbătorile musulmane Eid ul-Fitr, Eid ul-Adha și Eid Milad Nnabi. Pentru cei care doresc să viziteze țara, companiile aeriene Turkish Airlines, Air France efectuează curse regulate spre aceasta.