Prețuri la bilete de avion spre Canada

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Canada pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Situată la extremitatea nordică a continentului american, Canada este a doua țară a lumii ca întindere, ea având deschidere către trei oceane: Oceanul Atlantic, Oceanul Arctic și Oceanul Pacific. Inițial, aceste ținuturi au fost populate de aborigeni urmând ca mai apoi, părți ale Canadei să fie colonizate fie de francezi, fie de britanici. Primul stat canadian a fost fondat sub forma unei uniuni de colonii britanice, acest stat câștigându-și independența față de Regatul Unit în mod pașnic, printr-un proces treptat care a început o dată cu întemeierea Canadei în 1867, și s-a sfârșit în 1982, când Canada a obținut dreptul de a-și schimba propria constituție. În prezent, Canada se autodefinește ca fiind o națiune bilingvă și multiculturală, limbile oficiale fiind engleza și franceza.

O țară atât de mare, are și multe de oferit turiștilor, aici se găsesc unele dintre cele mai interesante zone naturale din lume și are numeroase orașe care oferă activități culturale și evenimente sportive pentru localnici și turiști deopotrivă. Indiferent de anotimpul în care alegeți să vizitați Canada, aici nu vă veți plictisi niciodată. Doriți să mergeți la schi? Quebec, Ontario și British Columbia sunt renumite pentru stațiunile de schi în rândul celor care caută acest tip de emoție. Vă place să faceți drumeții? Aceste locuri vă oferă și trasee impresionante cu peisaje de neuitat. Pentru iubitorii zonelor urbane, cea mai interesantă destinație este Toronto, o zonă metropolitană mare, care oferă multe galerii de artă, muzee, restaurante și spa-uri de clasă mondială. Turiștii care vin în Toronto pot efectua excursii de o zi la Cascada Niagara, Windsor și Stratford. Canada este o destinație de vis, aici puteti schia pe tobogane abrupte în British Columbia, puteți face caiac în Nova Scotia, vă puteți bucura de un sejur la o fermă Albertan sau puteți fotografia simpaticii ursuleți grizzly în Yukon.

O țară atât de bogată din punct de vedere turistic, Canada organizează anual zeci de festivaluri și evenimente atât pentru localnici, cât și pentru turiști. Cele mai cunoscute sunt Festivalul Lalelelor, Festivalul Medieval, Festivalul de Teatru, Festivalul Internațional de Film, Vancouver Symphony of Fire și Montreal Just For Laughs Comedy Festival. Puteți ajunge în Canada prin intermediu companiilor aeriene KLM, Air Canada, British Airways, Qatar Airways, Air France și Lufthansa.