Prețuri la bilete de avion spre Cambodgia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Cambodgia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Cambodgia, cel mai mic stat din Asia de Sud-Est, surprinde prin diversitate, turiștii fiind atrași aici de mărețele temple antice din Angkor, minuni arhitecturale, impresionantele rămășițe ale înfloritoarei capitale khmere, personalitatea veselă și prietenoasă a localnicilor. În urmă cu o mie de ani, Regatul Khmer avea deținea cea mai mare parte din Asia de Sud-Est. Cambodgia a fost întemeiată de cetele de vânători, care s-au stability aici în jurul anului 5000 î.Hr. Țara a trecut de la indianizare la epoca de început a regatelor, Era Angkor care a căzut ca urmare a incursiunilor armate ale Thailandei, de la războiul civil la genocid, de la “eliberarea vietnameză”, la pacea insituită de ONU.

Vizitează Cambodgia și bucură-te de experiențe precum: o croazieră la apusul soarelui pe râurile Tonle Sap și Mekong, privește Phnom Penh-ul dintr-un tuk-tuk, vizitează Muzeul Național, unde vei descoperi artefacte istorice khmere, gustă tapas-ul la veselul Friends Restaurant, hrănește “maimuțele-gangster” din jurul templului Wat Phnom, cunoaște întunecata istorie a Cambodgiei la Muzeul Genocidului Tuol Seng și la Câmpiile Morții Choeung, târguiala din Piața Rusească, Tai Chi la răsăritul soarelui, tururi cu bicicleta, tururi fotografice, cumpără-ți o krama – eșarfă tradițională în carouri, cu multiple întrebuințări, un autentic dans apsara, o aventură în mijlocul vieții din satele plutitoare de pe Tonle Sap, observatul păsărilor, o călătorie în balon deasupra Angkorului etc.

În ceea ce privește festivalurile și evenimentele culturale din Cambodgia, Festivalul Lunii și Apei, din luna noiembrie este cea mai impresionantă dintre sărbătorile Cambodgiei, și include curse de bărci pe Mekong, în capitala Phnom Penh. Dansul reprezintă un aspect important în cultura țării, dansatorii apsara, care reprezintă zeii, sunt renumiți pentru talentul lor, pe care și-l demonstrau pe timpuri în fața regilor Angkorului și a divinităților pe care le adorau. Dacă v-a cucerit Cambodgia, puteți călători spre aceasta cu compania aeriană Qatar Airways.