Prețuri la bilete de avion spre Burundi

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Burundi pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Una dintre cele mai mici ţări din Africa, Burundi este o ţară fără ieşire la mare, în regiunea Marilor Lacuri din Africa de Est, cu un climat ecuatorial, o naţiune mică cu vârfuri înalte şi o viaţă liniştită pe malul lacului, aici aflându-de sursa fluviului Nil, precum și lacul Tanganika. Locuită inițial de un popor de pigmei, Burundi are în prezent o populație împărțită între Hutu (85%) și Tutsi (14%). Divergențele sociale dintre aceste două etnii au dus la dezvoltarea unui război civil, ce a durat până în 2008, în prezent, Burundi este reglementată ca o republică prezidenţială reprezentantă democratic.

Principalele atracții turistice din Burundi sunt reprezentate de: capitala Bujumbura - cu muzee și Centrul Cultural Islamic, cascadele cu apă termală din Rezervația Mugara, peisajul câmpiilor central și fostul oraș regal Gitega, arta și mesteșugul burundienilor - sculpturi în piele, ceramică și lemn, lacul Tanganika – cel mai lung lac din lume, unde puteți face sporturi de apă - navigație, schi nautic și pescuit, zona Kirundo, cu cele trei lacuri - Cohoha, Rweru și Rwihinda - pentru a privi multitudinea de păsări, Rezervaţia Naturală Lacul Rwihinda, pădurile virgine ale Kibira National Park - unde cimpanzeii, maimuțele colobus și mangabeys se foiesc prin frunzișul înalt și dens al copacilor.

Sunt câteva festivaluri în Burundi care sunt sărbătorite cu grandoare. Muzica și dansul reprezintă o parte majoră din festivaluri, tobele Amani fiind foarte populare aici. Sauti Za busara este unul dintre cele mai importante festivaluri din țară, fiind sărăbtorit cu mult entuziasm. De asemenea, Crăciunul, Anul Nou și Akaranga sunt festivalurile care aduc fericire în inimile localnicilor. Compania aeriană Brussels Airlines efectuează curse de linie spre această țară.