Prețuri la bilete de avion spre Brunei

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Brunei pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Brunei este un stat mic situat pe coasta de nord a insulei Borneo, în sud-estul Asiei, constituit sub formă de sultanat, bogat atât în resurse naturale, cât și antropice, având unul dintre cele mai ridicate standarde de viață din lume datorită depozitelor considerabile de petrol și gaze. La conducerea singurei monarhii islamice din lume se află sultanul din Brunei, Hassanal Bolkiah, provenind dintr-o familie cu rădăcini de peste 600 de ani, care în 1984, a declarat Negara Brunei Darussalem ("Brunei, Întruchiparea Păcii") monarhie musulmană malay democratică, independentă și suverană, condusă potrivit legilor islamului. Sultanul Bolkiah a fost încoronat în 1967, în timpul domniei acestuia exploatarea rezervelor de petrol a îmbogățit Brunei, locuitorii țării având unul dintre cele mai mari venituri pe cap de locuitor din Asia, iar despre sultan se spune că ar fi cel mai bogat om din lume.

Principalele atracții turistice din Brunei sunt reprezentate de: capitala Bandar Seri Gegawan, cu priveliștile din minaretele ce încoronează domurile aurite ale moscheii Sultan Omar Ali Saifuddien, aflată în mijlocul unei lagune artificiale, reședința sultanului din capitală - Istana Nurul Iman, clădirea Regalia - adăpostește o colecție de obiecte ceremoniale, Muzeul Brunei și Muzeul de Tehnologie Malaeză, aleile din lemn - care fac legatura între casele din Kampong Ayer - un sat de apă aflat la marginea capitalei, faimos datorită celei mai mari colecții de case pe picioroange din lume, Parcul Tematic Jeruding - oferă divertisment modern și călătorii lângă plajă, cel mai mare lac din țară – Merimbun - unde vă puteți bucura de picnicuri în liniște, păsări și drumeții prin jungle, districtul Temburong - cu case tradiționale și zone mari de pădure tropicală virgină. Turiștii pot avea parte de tururi în Parcul Național Ulu Temburong, care includ rafting și înot, iar în districtul Belit pot admira alte case tradiționale și pot practica safari pe râu.

Festivalurile din Brunei sunt variate și sunt strâns legate de societatea și cultura țării. Deși festivalurile din Brunei reflectă un mix de culturi, fiecare este celebrat în armonie, principalele festivaluri din Brunei fiind "Hari Raya Aidil Fitri" – festival religios, Anul Nou Chinezesc etc. Puteți vizita Brunei călătorind cu una dintre companiile aeriene: Malaysia Airlines, Singapore Airlines, Thai Airways.