Prețuri la bilete de avion spre Brazilia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Brazilia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Ocupând 47% din continentul America de Sud, Brazilia este al cincilea stat după numărul populației și după suprafață, având deschidere către Oceanul Atlantic. Locuită inițial de amerindieni, Brazilia a fost colonizată de portughezi în secolul XV, fiind cea mai mare colonie a Imperiului Portughez. În anul 1822, țara își declară independența devenind singura țară de pe continentul american ce are ca limbă oficială portugheza. Capitala statului se află la Brasilia cu toate că cel mai mare oraș este Sao Paolo.

Despre atracțiile turistice din Brazilia se pot scrie cărți întregi, aceste ținuturi fiind unele dintre cele mai fascinante din lume. Explorarea Braziliei începe în mod clasic cu o expediție pe Amazon - fluviul cu cel mai extins bazin hidrografic din lume unde Expedițiile Abercombrie & Kent de pe fluviu sunt conduse de ghizi naturaliști, cu experiență în domeniu și care abordează fiecare excursie cu atenție și încântare, împărtășind aceste sentimente cu sutele de pasageri care pe timpul excursiei transformă vasul Explorer în propria lor casă plutitoare. Expedițiile de pe Amazon se opresc de obicei în Belem unde în Piața Ver-o-Peso vă așteaptă o întindere uimitoare de bunuri exotice: afrodiziace, amulete, dinți de aligator, praf de șopârlă și altele. Pantanal este cea mai mare zonă cu sol spongios din lume și aici puteți vedea o oază de apă și animale sălbatice, a căror varietate și număr este amețitor. Una dintre cele mai fascinante atracții ale Braziliei, cunoscut în întreaga lume, este Muntele Corcovado în vârful căruia se află statuia Mântuitorului Iisus, înaltă de 36 metri și de unde puteți admira orașul Rio de Janeiro în toată splendoarea sa. Dacă ajungeți în Brazilia, nu pierdeți ocazia de a vizita Plaja Ipanema, cea mai aglomerată și mai exclusivistă plajă a acestei țări.

Brazilia este faimoasă pentru evenimentele anuale organziate aici, cel mai cunoscut fiind bineînțeles Carnavalul de la Rio de Janeiro. Alte sărbători interesante sunt Festa do Bonfim, Festa de Yemanjá, Chocofest, Canela, Serra Gaucha, Rio Grande do Sul și Ajunul Anului Nou. Puteți ajunge în Brazilia la timp pentru carnaval și festivaluri, călătorind cu avionul prin intermediul companiilor Air France, Qatar Airways, KLM, TAP, British Airways și Alitalia.