Prețuri la bilete de avion spre Bolivia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Bolivia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Bolivia este situată în centrul Americii de Sud, fiind un tărâm al contrastelor geografice: de la piscurile acoperite de gheaţă, lagunele pline de culoare şi păsările flamingo, la terenuri accidentate şi spectaculoase, pădurea tropicală amazoniană, văi superbe şi oraşe coloniale. Teritoriul țării deținea bogate zăcăminte de argint într-un munte, la poalele căruia spaniolii au construit orașul Potosi, care la sfârșitul secolului al XVI-lea avea o populație de 120.000 de locuitori, fiind cel mai mare centru urban din America de Sud. Acesta a fost urmat de Sucre, care mai târziu a devenit capitala administrativă a coloniei spaniole. Adunarea reunită la Sucre a declarat independența Boliviei în anul 1825.

Principalele atracții turistice sunt: Sucre - cunoscut și ca “Orașul Alb” - e faimos pentru piese decorative, pălării boliviene și ciocolata boliviană, de foarte bună calitate; capitala aflată la cea mai mare altitudine din lume, La Paz, situată la 3.632 m deasupra nivelului oceanului; Lacul Titicaca - cel mai înalt lac navigabil din lume, din Munții Anzi, aici se află nouă insule artificiale care pot fi explorate; formațiunile unice în stânca din valea Moon; laguna Colorado; păsările flamingo; orașul-grădină Cochabamba - se laudă cu folclorul și cultura locală; Potosi - cunoscut ca oras imperial, situat la poalele muntilor Rich, orașul este faimos pentru bogația de minerale; Lacurile Sărate - acoperă 18.000 km²; Laguna Creek Beach - cu dune de nisip și cu numeroase păsări.

În Bolivia, se află unul dintre cele mai mari procente de indigeni, care au reușit să-și păstreze credințele și valorile tradiționale, printre festivalurile boliviene numărându-se Carnaval de Oruro, considerat în 2001 de către UNESCO printre primele 19 „Capodopere de Patrimoniu oral şi intangibil al Umanităţii”, precum și Festivalul Mardi Gras - al doilea ca mărime din lume după festivalul din Rio de Janeiro. Dacă doriți să vizitați Bolivia, Air Europa efectuează curse spre această țară.