Prețuri la bilete de avion spre Birmană

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Birmană pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Birmania, numită și Uniunea Myanmar, este a doua țară ca mărime din Asia de Sud-Est, dispune de un teren mai degrabă accidentat, cu largi întinderi de culturi verzi de orez, este regiunea de întrepătrundere a diferitelor culturi, și locul în care a luat naştere budismul Theravada. Deși la început era un regat independent, țara a fost invadată de Imperiul Britanic și a devenit parte a Indiei. A devenit suverană în 1948, iar în 1990 s-au ținut alegeri libere pentru prima dată în aproape 30 de ani, în prezent Myanmar având un sistem politic aflat sub un strâns control al juntei militare,

O călătorie în Myanmar înseamnă o incursiune în alt timp, în vreme ce orașele mari au atmosfera de acum 30-40 de ani în urmă, triburile de pe deal trăiesc la fel ca în Evul Mediu. Țara beneficiază de numeroase atracții turistice, precum mii de pagode, o cultură fascinantă, orașe antice, dintre acestea mai importante fiind: Yangon (Rangoon) - un oraș cu temple, piețe, standuri cu mâncare și arhitectură colonială, Pagoda aurită Shwedagon și Maha Pasan Guha, sau "Marea Peșteră", statuia lui Buddha protejată de o cobra uriașă, Pagoda Stânca de Aur din Kyaiktiyo, Bagan - aici au existat peste 13.000 de pagode, însă astăzi au ramas doar 3.000, vechiul oraș regal Mandalay - bogat în palate, temple și pagoda, ruinele Palatului Mandalay, pagode interesante și zidurile vechii cetati Ava, faimosul Clopot Mingul, oralul Amarapura - faimos pentru țesăturile din bumbac și matase, Kalaw – oferă un peisaj racoros, cu păduri de pin, pesterile și lacurile de la Pindaya - conțin mii de imagini ale lui Buddha.

Dintre festivalurile budiste, cele mai interesante sunt Maha Thingyan (Anul Nou), Festivalul Pagoda Amanda, Festivalul Peștera Pindaya și Festivalul Pagoda Thihoshin. Cei care doresc să viziteze Myanmar, pot călători spre aceasta cu compania aeriană Qatar Airways.