Prețuri la bilete de avion spre Bermuda

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Bermuda pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Un loc ce fascinează mai ales prin apropierea de legendarul triunghi al bermudelor, Insulele Bermude, cunoscute și sub numele de Bermuda, sunt un arhipelag ce se află în Oceanul Atlantic și sunt teritoriu autonom al Regatului Unit al Marii Britanii. Bermuda este formată din 181 de insule și insulițe, cele mai multe fiind nelocuite. Opt dintre cele mai mari au fost legate prin poduri și drumuri pietruite formând un paradis subtropical ce atrage anual turiști din toate colțurile lumii.

Locuite inițial de populații africane, Insulele Bermude au devenit colonie britanică începând cu 1612, fiind cea mai veche colonie a Marii Britanii. Istoria acestui mic arhipelag este marcată de perioade de sclavie care au luat sfârșit abia în anul 1834. Astăzi se pot observa aici atât influențele africane, cât și cele britanice.

Bermuda cucerește prin vegetația sa, ce cuprinde de la zone de junglă în miniatură la zone cu bougainvillea violet, o floare extrem de apreciată în întreaga lume. Turiștii care vin aici pot vedea o varietate impresionantă de pești și broaște țestoase care înoată în apele lor incredibil de curate și se pot plimba pe plajele roz, care sunt , de fapt, o combinație de coral zdrobit, carbonat de calciu și cochilii de Foraminifera, mici animale unicelulare. Dacă ajungeți în Insulele Bermude nu trebuie să pierdeți ocazia de a vizita Parcul BAMZ (Bermuda Aquarium, Museum and Zoo) care găzduiește peste 300 de specii de păsări, reptile, mamifere și 200 de specii de pești. Dacă sunteți interesați de istoria acestui loc, vă puteți înscrie la Traseul Patrimoniului African din Insulele Bermude, iar pentru turiștii interesați de filme, oraşul Hamilton organizează în fiecare an Festivalul Internațional de Film, un festival ce durează 7 zile și ce se încheie cu o decernare a premiilor pe diferite categorii.

Capitala celor 181 de insule este la Hamilton, deși o bună perioadă de timp a fost la Saint George, unde se află acum singurul aeroport internațional din țară. Puteți ajunge aici cu una dintre următoarele companii aeriene: Alitalia, JetAirways, American Airlines, Virgin Atlantic, British Airways, Delta Air Lines, Lufthansa, Virgin Atlantic, United Arilines sau Noethwest Airlines.