Prețuri la bilete de avion spre Benin

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Benin pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Situată pe coasta de nord a Golfului Guineea, în partea de vest a Africii, Benin este o țară bogată în istorie și cultură. Regatul Abomey, cum era cunoscut în trecut, a fost întemeiat în 1625. Unul din cele mai puternice imperii africane, Benin a fost printre primele țări din Africa ce a reușit în anii 1990 să treacă de la un sistem dictatorial la democrație, în prezent fiind una dintre cele mai stabile și sigure destinații ale continentului african.

Principalele atracții turistice din Benin sunt: Muzeul Abomey - acoperă istoria regatului Abomey și conține un tron realizat din cranii umane, Templul Fetișului, satul Ganvie - cu case deasupra lacului, pe picioroange, Orașul Ouidah - se remarcă prin vechiul fort portughez și Templul Pitonului Sacru, viața sălbatică din cele două parcuri naționale - Pendjari și "W", ce prezintă o gamă variată a faunei, de la hipopotami la crocodili sau la gheparzi, plajele de la Grand Popo și Ouidah. Turiștii au posiblitatea de a practica drumeții în Munții Atakora, precum și expediții de safari în parcurile naționale și rezervațiile naturale din nord.

Locul de naștere al voodoo, Benin își reflectă prosperitatea vieții culturale în măștile din lemn, statuile din bronz, tapițeriile și ceramica renumită în lumea întreagă. Elementele potențialului turistic cultural sunt cuprinse pe întregul teritoriu al țării - muzee, palate regale, religii tradiționale, cântece și dansuri, tradițiile orale reprezentând o trăsătură culturală unică, în special pentru populația Gelede, inclusă în Patrimoniul Cultural Mondial în 2001. Pentru cei care doresc să viziteze țara, companiile aeriene Air France, Brussels Airlines, Ethiopian Airlines asigură curse aeriene spre Benin.