Prețuri la bilete de avion spre Belarus

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Belarus pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Стоимость билетов в Belarus зависит от сезона, города вылета, авиакомпании и наличия распродаж. Ниже список самых дешевых авиабилетов в Belarus, найденных нашими посетителями за последние 48 часов:

image
image
image
thumb thumb thumb

Belarus este una dintre țările Europei de Est care nu are ieșire la mare. „Rusia Albă” în traducere, a avut până în secolul XX teritoriile împărțite între Principatul Poloțkului, Marele Ducat al Lituaniei, Uniunea Polono-Lituaniană și Imperiul Rus. După Revoluția Rusă, Belarus a devenit republică constituentă a Uniunii Sovietice, primind numele de Republica Sovietică Socialistă Bielorusă. Istoria acestui stat este marcată de pagubele suferite în urma celui de-al Doilea Război Mondial, în care a pierdut circa o treime din populație și mai mult de jumătate din resursele economice. Belarus a fost printre statele fondatoare ale Națiunilor Unite și a devenit stat independent în 1991, după dizolvarea Uniunii Sovietice.

Belarus are un relief deluros impregnat cu nenumărate râuri și lacuri, în unele locuri cu păduri mlăștinoase, astfel că, atracții turistice, pe lângă capitala Minsk, sunt lacurile și pădurile în care mlaștinile și-au făcut casă. Capitala, Minsk, atrage anual sute de turiști care vin aici pentru a vizita: Catedrala Sfântului Duh - constuită în 1642 pentru a servi ca mănăstire călugărilor bernardini, Parcul Cheluskintsev, Grădina Botanică, Marele Muzeu al Războiului Patriotic, Biserica Sf. Simon și Elena - numită biserica roșie, suburbia Troitskoye Predmestye, Mănăstirea Bernardina, Muzeul Marelui Război pentru Apărarea Patriei, Muzeul Național de Cultură și Istorie sau Monumentul Gloriei. Alte orașe importante sunt Brest, Gomel, Hrodna și Mogilev care găzduiesc Monumentul Valour, Memorialul celui de-al Doilea Război Mondial, Memorialul Holocaustului din Brest – unde a fost un important lagăr de concentrare, Palatul din Gomel, Muzeul de Istorie Garadnista sau Muzeul Armatei Bieloruse. O excursie în această țară este practic o excursie în istoria impresionantă și dureroasă a secolului XX.

Poporul belarus organizează și sărbătorește anual cultura și țara în cadrul a diferite festivaluri dintre care cele mai importante sunt Slavianski Bazaar în Vitebsk, Primăvara la Minsk, Întâlnirea de Teatru Slavonă, Festivalul Internaţional de Jazz, Festivalul Naţional al Recoltei, Arta pentru copii şi tineri, Muzele din Niesvizh, Castelul Mir şi Festivalul Naţional de cântec şi poezie belorusă, cele mai multe având loc la Vitebsk sau Minsk. Spre această țară efectuează curse aeriene companiile Aeroflot, Czech Airlines, Lufthansa și Turkish Airlines.