Prețuri la bilete de avion spre Bahrain

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Bahrain pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Bahrein este un stat din Orientul Mijlociu care cuprinde un arhipelag format din 33 de insule aflate în sudul Golfului Persic. În istoria sa, Bahreinul a funcționat ca antrepozit între India și Arabia. În secolul XVI a fost ocupat de către portughezi care au fost izgoniți de aici în secolul XVII. Spre sfârșitul secolului XVIII, țara intră sub protectoratul Marii Britanii care se retrage de aici în 1971, când Bahreinul își declară independența. Din februarie 2002, Bahrein este o monarhie constituțională, șeicul Hamad bin Isa al-Khalifa declarându-se rege.

Un stat mic și interesant, Bahrein oferă numeroase atracții turistice pentru curioșii care îi calcă granița. Dintre toate țările musulmane din regiune, aceasta este poate cea mai tolerantă în privința comportamentului și obiceiurile Occidentale, motiv pentru care este o țară populară printre turiști, pentru că aici găsesc cultura arabă autentică, fără restricții impuse. Bahrein este renumit pentru posibilitățile infinite de cumpărături, dar și pentru Circuitului Internațional de Formula 1. Această țară îmbină cultura modernă arabă cu moștenirea arheologică de 5000 mii de ani de civilizație, astfel că aici puteți vizita situri precum Qalat Al Bahrain, Muzeul Național Bahrain ce deține artefacte vechi de 9000 de ani din perioada primilor locuitori ai insulei sau Moscheea Al Khamis, una dintre cele mai vechi din regiune. Cea mai interesantă atracție turistică este Copacul Vieții, un copac vechi de 400 de ani, care crește în deșert, departe de orice fel de sursă de apă. Observatul păsărilor, în special în Insula Hawar, scuba-diving și echitația sunt alte activități populare printre turiștii din Bahrein.

În Bahrein, au loc anual evenimente și festivități ce poartă nume arabe celebre în statele musulmane: Eid ul Adha (Festivalul Sacrificiului), Anul Nou Islamic, Anul Nou Creștin, Ashura, Milad al-Nabi, Milad al-Nabi sau Ramadan. Dacă doriți să călătoriți în această locație interesantă și luxoasă, o puteți face alegând una dintre cursele aeriene ale companiilor Qatar Airways, Lufthansa sau KLM.