Prețuri la bilete de avion spre Bahamas

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Bahamas pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Faimoasa destinație turistică Bahamas este o țară insulară din America de Nord ce cuprinde două mii de atoli și 700 de insule localizate în Oceanul Atlantic. Inițial, aceste teritorii au fost locuite de indienii Lucayan până în secolul XV când au fost descoperite de cunoscutul navigator Cristofor Columb. Insula a fost nelocuită o perioadă, ca mai apoi în secolul XVII să fie colonizată de britanici. Pirați celebri ca Sir Francis Drake și Blackbeard au folosit Bahamas ca port. Oficial, Bahamas devine colonie a coroanei britanice în secolul XVIII, iar în 1973 își câștigă independența.

Marea puțin adâncă din jurul insulei l-a determinat pe Cristofor Columb să o numească „baja mar”, astăzi acest stat fiind o destinație turistică exotică deosebit de apreciată. Ce poți face în Bahamas? Te poți relaxa în Abascos unde Barul lui Miss Emily, Blue Bee este unul dintre cele mai celebre locații din Bahamas; poți face scufundări în Andros, poți vizita Insula Cat unde sunt mai multe peșteri cu interiorul pictat de indienii Arawak; poți vizita capitala Nassau, cu plajele sale superbe, cu multe restaurante și cazinouri și unde se găsește Clădirea roz a Guvernului. Dar în primul rând, insulele Bahamas sunt renumite pentru plajele extrem de curate, pentru apele cristaline si pentru competițiile nautice care se desfășoară în aceste locuri pe tot parcursul anului. Una dintre cele mai căutate atracții sunt parcurile subacvatice unde puteți întâlni mereu turiștii pasionați de snorkeling și de scafandrii. Dacă doriți să vedeți cele mai limpezi ape ale oceanului și corali impresionanți, Bahamas este destinația de vacanță ideală.

Pe lângă competițiile nautice, în Bahamas au loc anual zeci de sărbători și festivaluri pentru toate gusturile. Printre acestea se numără Coventry Godiva Festival, Festivalului de Film din Bahamas, Festivalul de Vara Junkanoo, Abaco Christmas Festival, New Years Sailing Regatta, Bacardi Rum Cup, Bahamas Heritage Festival, Pineapple Festival, International Cultural Festival, Mutton Festival, Mutton Festival, Staniel Cay New Years Day Cruising Regatta și Rum Cay Day Festival. Destinație de vacanță de vis, spre Bahamas efectuează curse aeriene zeci de companii. Printre acestea se numără British Airways, US Airways, Delta, Air Canada, KLM și Air France.