Prețuri la bilete de avion spre Austria

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Austria pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Стоимость билетов в Austria зависит от сезона, города вылета, авиакомпании и наличия распродаж. Ниже список самых дешевых авиабилетов в Austria, найденных нашими посетителями за последние 48 часов:

image
image
image
thumb thumb thumb

Situată în inima continentului european, Austria este o țară din Europa Centrală care a făcut cândva parte din Imperiu Roman. În secolul XVII, Austria a fost una dintre marile puteri ale Europei, pe timpul lui Napoleon transformându-se în Austro-Ungaria, imperiu ce cuprindea și Ungaria de astăzi. Acesta s-a prăbușit însă după Primul Război Mondial și Austria a fost anexată Germaniei naziste până la sfârșitul cel de-al Doilea Război Mondial. În prezent, Austria este una dintre cele mai bogate țări ale lumii, cu un standard de viață ridicat și este membră a Uniunii Europene din 1995.

Locul de baștină a multor personalități europene cunoscute, cum ar fi Mozart sau Sigmund Freud, Austria este așezată în Munții Alpi având câmpie doar pe 12% din suprafața sa. Având în vedere geografia sa deosebită, Austria este una dintre capitalele europene ale sporturilor de iarnă, având numeroase pârtii de schi potrivite pentru toate categoriile de vizitatori. Înainte de a merge la munte, pe lista obiectivelor turistice de vizitat ar putea fi Abatia Melk, mănăstire ce datează din secolul X, fiind una dintre cele mai mărețe exemplare ale arhitecturii baroce, Castelul Hohensalzburg K - unul dintre cele mai bine conservate castele din Europa, Cascada Gasteiner Wasserfall, Lacul Zeller, Castelul Ambras sau Fortăreața din Salzburg - Hohensalzburg. Bineînțeles, unul dintre cele mai frumoase orașe ale Austriei este capitala, Viena, ce adăpostește Palatul Imperial Hofburg, Palatul Schonbrunn, Opera de Stat, Palatul Belvedere, Aquarium - Casa Oceanelor, Casa lui Mozart și seria poate continua. Dacă mergeți în Austria să vă relaxați, în apele termale Bad Gastein veți petrece o vacanță de vis.

Pentru iubitorii de sărbători și festivaluri, Austria găzduiește Festivalul de Jazz de la Viena, Gala Concertelor Internaționale ale Fundației Mozarteum din Salzburg, Festivalul "Danube Island" de la Viena, Festivalul Verii în Salzburg, Festivalul din Bregenz, Concertul de Anul Nou de la Salzburg și multe altele.

Dacă preferați călătoria cu avionul, Air Berlin, Alitalia, Austrian Airlines, Lufthansa, British Airways, KLM și Air France efectuează zboruri spre Austria.