Prețuri la bilete de avion spre Australia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Australia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Singura țară din lume care ocupă un continent întreg, Australia este a șasea țară ca mărime din lume și este înconjurată de apele Oceanului Pacific fiind cea mai mare țară din Oceania și Australasia. Primii locuitori se confruntă cu seceta existentă în aceste locuri, două treimi din continent fiind acoperit de deșert. Inițial insula era locuită de aborigeni australieni, iar apoi este populată în secolul XVIII de britanici care o folosesc pentru a deporta deținuții de drept comun. De-a lungul secolului XX, aici au migrat oameni originari din Asia, America și Africa, dar Australia a ieșit definitiv de sub influența britanică abia în 1986. În prezent, Australia este o țară foarte dezvoltată și una dintre cele mai bogate din lume.

Despre destinațiile turistice din Australia se pot scrie și s-au scris cărți întregi. Pentru cei care doresc să cunoască spiritul național australian, vizita trebuie să înceapă la Canberra, capitala țării, un oraș construit special pentru a îndeplini această funcție. Aici puteți vizita Casa Veche a Parlamentului și Casa Nouă a Parlamentului, Australian War Memorial, National Capital Exhibition, Turnul Black Mountain - din vârful căruia se poate vedea întregul oraş Canberra și multe altele. Un alt oraș interesant este Brisbane unde puteți vedea The Old Windmill, The Old Commissariat Store şi Lone Pine Koala Sanctuary unde se află peste 130 de urşi koala, canguri şi alte animale specifice continentului australian. Bineînțeles, în călătoria de cunoaștere a orașelor australiene nu trebuie ratat orașul Sidney, cel mai mare din Australia. Continentul australian atrage însă prin nenumărate sale obiective naturale, câteva dintre acestea fiind: Marea Barieră de Corali - cea mai mare formaţiune de corali din lume; Daintree Rainforest - cea mai veche pădure tropicală din lume; Blue Mountains - un grup de munţi recunoscuţi pentru peisajele superbe pe care le adăpostesc; Great Ocean Road - un drum ce se întinde de-a lungul coastei sudice sau Insula Kangaroo.

Cele mai interesante festivități de pe teritoriul australian sunt Festivalul de aruncat ton, Australian Science Festiva, Canberra Comedy Festival, Floriade, National Multicultural Festival și Summer and Winter Festivals of Peace. În Australia ajungeți cel mai ușor cu avionul, prin companiile Qatar Airways, British Airways, Virgin Australia, Emirates, Cathay Pacific și multe altele.