Prețuri la bilete de avion spre Argentina

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Argentina pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Argentina este un stat situat în sudul continentului America de Sud, având deschidere către Oceanul Atlantic pe cea mai mare parte a sa. Argentina a fost inițial populată de triburi de amerindieni până în secolul XVI, când a căzut sub dominație spaniolă. În 1620 întreaga regiune La Plata a fost subordonată viceregelui din Peru pentru administrare de care s-au desprins spre sfârșitul secolului XVIII. La începutul secolului XIX, Argentina a fost ocupată de britanici însă nu pentru mult timp, coloniile spaniole luptând pentru independența absolută. Argentina a devenit stat independent în 1816.

Ca de altfel în toate țările Americii de Sud și în Argentina, turiștii sunt fermecați de frumusețile locurilor. Cele mai cunoscute destinații turistice din Argentina sunt: capitala, Buenos Aires - foarte elegantă și stilată, multe dintre clădiri fiind construite în secolul XIX, ceea ce i-a adus numele de "Parisul Americii de Sud"; Cascadele Iguazu - 250 de cascade splendide care leagă Argentina de Brazilia, aflate într-un cadru tropical, iar în Parcul National Iguazu veți vedea unele dintre cele mai frumoase peisaje din lume; Țara de Foc - cea mai sudică regiune din Argentina, dar și din lume ce cucerește prin marile întinderi de pământ și ghețarii impresionanți; Bariloche - orașul înconjurat de magnifica regiune a lacurilor, Bariloche; Peninsula Valdes unde turiștii pot vedea balene, lei de mare și elefanți; Regiunea lacurilor din Argentina - partea cea mai de nord a Patagoniei, ce are un peisaj alcătuit din păduri, stejari, munți, vârfuri înzăpezite și lacuri și Parcurile Naționale din Argentina care au scopul de a protejarea frumusețea și diversitatea peisajelor argentiniene.

Așa cum îi stă bine oricărei țări, Argentina, locul de naștere al tangoului, organizează anual numeroase festivaluri și evenimente atât pentru locuitorii săi cât și pentru turiștii curioși. Cele mai cunoscute sunt Fiesta Nacional del Folcloro, Carnavalul, Fiesta Nacional de la Vendimia, Buenos Aires Tango Festival, Festival del Viñador, Festival Internacional de Cine Independiente, Día de la Virgen de Luján, Semana de la Bandera, Dia de la Raza, Fiesta Nacional del Esquí , Fiesta Provincial del Teatro și Festival de Chámame. Dacă sunteți cuceriți de Argentina, trebuie să știți că aici ajungeți cel mai ușor cu avionul. Companii aeriene care efectuează zboruri în aceste locuri sunt Qatar Airways, KLM, Air France, Turkish Airlines, Alitalia și Iberia.