Prețuri la bilete de avion spre Arabă Siriană Rep

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Arabă Siriană Rep pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

Siria este una dintre cele mai frumoase destinații turistice din lume, încă neexplorată de turismul de masă, dispunând de peisaje ce variază de la pădurile din nord-vest, la plajele de pe coasta Mediteranei. Siria este deseori numită "Leaganul Civilizației" întrucât nu există civilizație în est sau vest de-a lungul istoriei lumii care să nu fi pășit în Siria și nu-și fi lasat aici amprenta, aici fiind inventate primele alfabete, care au ajutat culturile romană și greacă să pună stăpânire pe întreaga lume. În Siria au avut loc începuturile civilizației, acum zeci de mii de ani, la Mreibet, Jeyround sau Yabroud, iar datorită poziției sale unice, în locul în care se întâlnesc trei continente, Siria a fost centrul civilizației antice, constituind drumul de răscruce dintre Marea Caspică, Oceanul Indian, Marea Neagră și Nil, și controlând Drumul Matasii vreme de mii de ani.

Siria se bucură de faimoasa ospitalitate arabă, și oferă turiștilor atât o experiență culturală, cât și una naturală, dispunând de o abundență de atracții turistice, cum sunt: capitala Damasc - un oraș plin de istorie și unul dintre cele mai vechi așezări locuite din lume; Alep – ce dispune de băi decorate excesiv (hamman), souquri antice și ruinele străvechi de la Palmyra, situate într-o oază în deșert, cunoscută din cele mai vechi timpuri ca punct de oprire pentru caravanele ce încercau să traverseze deșertul sirian; Hama - faimos pentru roțile hidraulice confecționate din lemn, și pentru impresionantul castel cruciat Krak de Chevaliers; resorturi turistice dispuse de-a lungul coastei Mediteranei; Bosra - primul oraș al țării care a devenit musulman.

Calendarul Siriei este plin de evenimente de care se pot bucura toți cei care sunt suficient de norocoși pentru a se afla în regiune, la momentul potrivit. În timp ce situația politică actuală poate minimalize anumite celebrări, există câteva evenimente, precum Festivalul de Bumbac și Festivalul de Muzică Bianual, și anumite sărbători religioase, ca Eid al-Fitr, care se desfășoară conform planificării. Companiile aeriene Emirates, Egyptair și IranAir efectuează curse de linie spre Siria.