Prețuri la bilete de avion spre Antigua şi Barbuda

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Antigua şi Barbuda pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
image
image
image
thumb thumb thumb thumb thumb thumb

Antigua și Barbuda sunt două insule în lanțul de est al Insulelor Caraibe, împreună constituind un micro-stat insular de 440 km², ce include și micuța insulă Redonda, rămasă nelocuită. Cristofor Columb a sosit aici în anul 1493, iar în 1632 țara a fost colonizată de britanici. Antigua și Barbuda s-a alăturat Federației Indiilor de Vest în 1968, și și-a dobândit independența totală în noiembrie 1981. Cultura țării este una creolă, ce provine din amestecul de tradiții amerindiene (Carib si Arawak), Africa de vest și europene (în principal britanice), localnicii mândrindu-se cu istoria ce documentează eliberarea de colonizare, sclavie și plantatiile de zahăr.

Antigua oferă plaje incredibile, plimbări cu vaporul în larg, drumeții, pescuit, shopping, iar Barbuda reflectă ritmul relaxat al insulei, cele mai populare sporturi fiind volei, tenis sau înotul, dar și golful, iar ca atracții, cuprinde rămășițele arhitecturale de la Codrington Estate, Bird Sanctuary și bineînteles, plajele. Cele mai importante obiective turistice sunt reprezentate de: Insula Great Bird - din bărcile cu fundul de sticlă puteți admira reciful și vasele de pirați restaurate din jurul insulei, Muzeul Antigua și Barbuda - cea mai veche clădire din Antigua, construită în 1750, Half Moon Bay - un parc național popular renumit pentru cea mai frumoasă plajă de pe Antigua, Barbuda – unde puteți admira frumusețea salbatică, plajele izolate și interiorul împădurit, abundent în animale sălbatice, Sanctuarul de Păsări Fregata - adăpostește peste 5.000 de păsări-fregata, Redonda - o insulă stâncoasă nelocuită, faimoasă pentru o specie de bufnițe disparută în Antigua, Fig Tree Drive - un traseu pitoresc de 32 km pe străzi șerpuitoare, printre dealuri cu vegetație tropicală și sate de pescari pe coasta de sud-vest, grotele uriașe din Two Foot Bay, Barbuda – unde se găsesc desenele, stalagmitele și stalactitele de sub ape.

Vă recomandăm să vizitați țara în timpul Carnavalului, în perioada iulie-august, când vă puteți delecta cu muzica și dansul specifice insulelor din Caraibe, costume multicolore, festivaluri culinare, numeroase concerte și multe târguri stradale. De asemenea, Antigua găzduiește mai multe evenimente internaționale de iahting și regate de-a lungul anului. Puteți ajunge în Antigua și Barbuda călătorind cu British Airways, ce efectuează curse spre capitala țării, Saint John’s.