Prețuri la bilete de avion spre Algeria

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Algeria pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Algeria, situată în nordul Africii, este a doua țară ca mărime din Africa, având deschidere la Marea Mediterană. Cea mai mare parte a teritoriului este acoperită de deșert, Sahara reprezentând trăsătura dominantă a Algeriei, și un motiv pentru care atrage din ce în ce mai mulți turiști. Descoperirile arheologice indică locuirea teritoriului începând cu 500.000-700.000 de ani în urmă. Fenicienii s-au stabilit aici în primul secol î.Hr. La sfârșitul războielor punice, țara a devenit colonie romană. Deși stat creștin în perioada romană, acesta a fost convertit la Islamism de către berberi. Cucerită de Imperiul Otoman în 1536, a servit vreme de trei secole ca sediu al piraților. Algeria și-a dobândit independența în anul 1963.

Orașele algeriene sunt un amestec de stiluri arhitectonice arabești și turcești. Cunoscută pentru ruinele sale, Algeria este și teritoriul călătoriilor prin deșert, cu centrul de la M'zab și cele cinci orașe interconectate, cel mai bun mod de a traversa deșertul fiind prin Cheile El Kautara, la sud de Constantine. Cele mai însemnate atracţii turistice din Algeria includ Muzeul Naţional al Artelor, Moscheea Mare, Meterezele Almohad şi fortăreaţa Masourah, Ouargla sau “cheia de aur a deşertului” - un oraş frumos, în care se înalţă minareta din malachit, piaţete şi o arhitectură magnifică, atracţiile naturale principale ale Algeriei - Kabylia şi Cheile Gorges, Catedrala Romano-catolică Notre Dame d’Afrique, Muzeul Bardo, Fortificaţia montană Beni Hammad, Picturile rupestre de la Tassili n’Ajjer, Constantine - o citadelă naturală de-a lungul râului Rhumnel, orașul El Golea, "perla deșertului" sau "oaza încântătoare", statiunile de litoral - Zeralda, Coasta Turcoaz si peninsula Sidi Fredj, Pitorescul Tamanrasset - situat în inima munților Hoggar, un oraș mare, cu multe hoteluri și restaurante, folosit de turiști ca baza pentru drumeții în munți și deșert, cu cămila.

Festivalul Cultural Algerian, Maratonul din Sahara de Vest, Maratonul Dunelor, Festivalul Internațional de Film, Festivalul Cultural European sunt câteva dintre evenimentele culturale care se desfășoară în Algeria. Dacă doriți o vacanță impresionantă pe continentului african, vă stau la dispoziție următoarele companii aeriene: Air France, Alitalia, Royal Jordanian, Turkish Airlines, Lufthansa, care efectuează curse spre capitala Algeriei.