Prețuri la bilete de avion spre Africa de Sud

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Africa de Sud pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

image
image
image
thumb thumb thumb

Așezată la extremitatea sudică a continentului african, Africa de Sud este un stat multietnic cu deschidere către Oceanul Atlantic și Oceanul Indian. În secolul XVII, aceste ținuturi au fost dominate de Olanda, iar mai târziu colonizarea europeană a luat avânt în secolul XIX când populații de olandezi, francezi, germani și britanici au colonizat nord-estul țării. Descoperirea diamantelor și, mai târziu, a aurului a declanșat conflicte între britanici și celelalte colonii care au luptat pentru controlul minereurilor din Africa de Sud. Acest stat este independent din 1961 când a ieșit de sub influența Marei Britanii.

Africa de Sud este cunoscută pentru diversitatea sa de culturi, limbi și credințele religioase, ea având nu mai puțin de unsprezece limbi oficiale. Populația statului este de o mare diversitate etnică, cu cele mai mari comunități de albi, indieni și mulatri de pe continentul african. Africa fascinează în primul rînd prin fauna și flora sa care sunt deosebite și exotice. Cele mai frumoase atracții turistice sunt Sun City Resort - Regatul plăcerii din Africa, un complex turistic și un cazino de lux; Rezervația Hluhluwe-Umfolozi unde puteți vedea lei, elefanți, leoparzi, bivoli și rinoceri în cadrul tururilor cu ghid; Canionul Blyde River, al doilea canion ca mărime din Africa unde se găsesc hipopotami și crocodili; Văile fertile din Cape; faleza Victoria și Alfred ce evocă imagini străvechi ale portului; Drumul Grădinilor Knysna - un adevărat tezaur de păduri umbroase, munți, râuri, lacuri liniștite și plaje cu nisip auriu; Plaja Durban - comparată adesea cu Miami Beach; Amfiteatrul, Drakensberg - cea mai impresionantă fațadă stâncoasă din lume; Muntele Table de unde puteți admira orașul Cape Town; Parcul Național Kruger - o destinație cu o infrastructură excelentă, unde există multe locuri de cazare, de la campinguri până la vile de lux.

Festivalurile africane sunt și ele o curiozitate, cele mai interesante fiind AfrikaBurn, Joburg Art Fair, Klein Karoo Nasionale Kunstefees, Paradele din Africa de Sud și Everglades Film Festival. În Africa de Sud puteți ajunge cu avionul, printre companiile aeriene care efectuează zboruri aici se numără Qatar Airways, KLM, South African Airways, Iberia, Virgin Atlantic, Emirates, British Airways și Air France.