Bilete de avion de la Aeroportul Sydney (Sydney Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Sydney pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Australia, Sydney
  • Cod IATA: SYD
  • Fus orar: Australia/Sydney
  • Longitudine: 151.1772
  • Latitudine: -33.9461

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Sydney

image

Descriere aeroport

Cunoscut, de asemenea, sub numele de Aeroportul Kingsford-Smith, Aeroportul Sydney este principalul aeroport care deservește Sydney și este printre cele mai aglomerate din lume, fiind situat la 9 km (6 mile) sud de centrul orașului. Acesta este aeroportul principal de servire al Sydney, și este un hub principal pentru Qantas, precum și un hub secundar pentru Virgin Australia și Jetstar Airways. Situat lângă Botany Bay, aeroportul are trei piste, cunoscute colocvial sub numele de "est-vest", "nord-sud" și piste "a treia".

Număr de terminale

Aeroportul dispune de trei terminale. Există mai multe opțiuni atunci când călătoriți între terminalele 1 și 2. Serviciul de transfer "T-Bus" costă A $ 5.50, transferurile cu taxiul costă A $ 8-12, în timp ce trenul Airport Link durează două minute, și costă de A $ 5. Qantas și Virgin Australia oferă propriile opțiuni de transfer pentru anumite persoane. Terminalul 3 este adiacent la Terminalul 2.

Accesul din oraș

Serviciul feroviar Airport Link conectează cele trei terminale la Gara Centrală din Sydney (timp de călătorie: 29 minute; tarif: A $ 15.90) și suburbiile orașului. Terminalul 1 are propria stație de cale ferată, în timp ce terminalele 2 și 3 împart o stație. Autobuzele Sydney operează autobuzul 400 de la Burwood la Bondi Junction, care oprește la terminalele 1 și 3, timpul călătoriei spre centrul Sydney este de aproximativ 30 de minute, iar tariful A $ 12.30. Multe companii de autobuz de transfer oferă servicii între aeroport și cele mai multe suburbii ale orașului, acestea trebuie să fie însă rezervate în avans. Fiecare terminal are stație de taxi. Companiile care deservesc aeroportul includ: Servicii Combinate de Taxiuri, Silver Service Fleet, Legion Cabs, Premier Cabs și St George Cabs. Timpul de călătorie spre centrul orașului este de aproximativ 30 minute, iar tarifele de întoarcere încep de la aproximativ 50 de dolari.

Știați că

Aeroportul Sydney este unul dintre cele mai vechi aeroporturi operate continuu din lume, și cel mai aglomerat aeroport din Australia, deservind 35.630.549 de pasageri în 2011 și efectuând 326.686 mișcări de aeronave, în 2013.