Bilete de avion de la Aeroportul Phoenix Sky Harbor (Phoenix Sky Harbor International Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Phoenix Sky Harbor pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Statele Unite, Phoenix
  • Cod IATA: PHX
  • Fus orar: America/Phoenix
  • Longitudine: -112.0117
  • Latitudine: 33.4342

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Phoenix Sky Harbor

image

Descriere aeroport

Cel mai mare aeroport din Arizona, Aeroportul Internațional Phoenix Sky Harbor este situat în centrul orașului Phoenix și operează atât rute interne, cât și internaționale. Aeroportul este hub-ul regional primar și poarta de acces pentru plecări spre Mexic și Hawaii, și este un oraș de focalizare pentru Southwest Airlines. US Airways este cel mai mare operator de transport al aeroportului.

Număr de terminale

Autobuze rulează în mod continuu între terminale și Parcarea West Economy. Sky tren leagă Terminalul 4 la zona de parcare economy și de stația de metrou.

Accesul din oraș

Sky tren leagă Terminalul 4 la sistemul Valley Metro, care operează de la 44 Street/Washington, la nord de aeroport. Tarifele locale sunt de US $ 2 pentru un singur bilet. SuperShuttle operează servicii către diverse destinații din Phoenix, 24 ore pe zi. Taxiurile și limuzinele sunt disponibile în afara terminalelor. Companiile de taxi includ Apache Taxi, AAA/Yellow Cab și Mayflower Cab. Tariful este de minim de 15 dolari.

Știați că

Acesta este cel mai mare și cel mai aglomerat aeroport din Arizona, și cel mai mare aeroport comercial din sud-vestul american. În 2012, aeroportul a servit 40.448.932 pasageri, făcându-l unul din top 10 cele mai aglomerate din Statele Unite, după numărul de pasageri. Se ocupă de mai mult de 1200 de operațiuni de aeronave pe zi, 100.000 de pasageri și mai mult de 800 de tone de marfă.