Bilete de avion de la Aeroportul Paris-Orly (Aéroport de Paris-Orly)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Paris-Orly pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Franţa, Paris
  • Cod IATA: ORY
  • Fus orar: Europe/Paris
  • Longitudine: 2.3794
  • Latitudine: 48.7233

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Paris-Orly

image

Descriere aeroport

Cel mai mic dintre cele două aeroporturi internaționale majore care deservesc capitala franceză, Aeroportul Paris-Orly este situat la 14 km (9 mile) sud de Paris. Aeroportul oferă zboruri către orașe din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Caraibe, America de Nord și Asia de Sud-Est.

Număr de terminale

Autobuze de transfer gratuit rulează între cele două terminale și parcurile auto.

Accesul din oraș

Transferul gratuit ADP liber oferă o legătură frecventă la Pont de Rungis, unde linia de serviciu C a trenului rapid RER conduce la St Michel, Invalides și Austerlitz. Orlyval leagă Aeroportul Paris-Orly de Stația Antony de pe linia RER B, care are legături de metrou până la Denfert-Rochereau, St Michel și Gare du Nord, precum și conexiuni la Aeroportul Charles de Gaulle din Paris. Timpul de călătorie la Gare du Nord din centrul Parisului este de aproximativ 25 minute, iar tariful combinat Orlyval și RER este de € 11.30. Autobuzele frecvente RATP 183 circulă spre diverse destinații din Paris, inclusiv limitele orașului (tarif: € 1.90).

Știați că

Înainte de construcția Aeroportului Charles de Gaulle, Orly a fost principalul aeroport din Paris. Chiar și cu transferul celui mai mare trafic internațional la Aeroportul Charles de Gaulle, Orly rămâne cel mai aglomerat aeroport francez pentru traficul intern și al doilea cel mai aglomerat aeroport francez global în ceea ce privește traficul de pasageri, cu 27.139.076 în anul 2011.