Bilete de avion de la Aeroportul Palma de Mallorca (Aeropuerto de Palma de Mallorca)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Palma de Mallorca pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Spania, Mallorca
  • Cod IATA: PMI
  • Fus orar: Europe/Madrid
  • Longitudine: 2.7389
  • Latitudine: 39.5517

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Palma de Mallorca

image

Descriere aeroport

Servind Insula Mallorca, Aeroportul Palma de Mallorca este al treilea cel mai aglomerat aeroport din Spania, operează servicii pe tot parcursul anului spre mai multe destinații internaționale, și este situat la 8 km (5 mile) est de Palma de Mallorca. Aeroportul se poate ocupa de 25 de milioane de pasageri pe an, cu o capacitate de a trimite 12.000 de pasageri pe oră. Aeroportul este baza principală pentru transportatorul spaniol Air Europa și, de asemenea, un aeroport de focalizare pentru transportatorul german Air Berlin.

Număr de terminale

Datorită creșterii rapide a numărului de pasageri, a fost adăugată infrastructură suplimentară la două terminale A (1965) și B (1972). Acest terminal principal a fost proiectat de arhitectul local, Pere Nicolau Bonet, și a fost deschis oficial la 12 aprilie 1997. Aeroportul este format în prezent din patru module: modulul A, modulul B, modulul C și modulul D.

Accesul din oraș

Autobuzul 1 circulă de la Aeroportul Palma de Mallorca (durata călătoriei: 30 de minute tarif: € 3) la Dic de l'Oest. Există o stație de autobuz în fața parcului auto supraetajat, în fața ușii D a zonei de sosiri, și altul în afara zonei de check-in, vizavi de drumul de acces la aeroport. Taxiurile pleacă din afara nivelul de sosiri. Printre companiile de taxi care deservesc centrul orașului se numără Fono Taxi, Radio Taxi și Palma Taxi. Timpul de călătorie spre centrul Palma este, în general, de aproximativ 15 minute, iar tarifele pentru călătoriile la/de la aeroport sunt supuse unui supliment de € 2.90. Tariful minim de la aeroport este de € 3.12.

Știați că

Acesta este al treilea cel mai mare aeroport din Spania, după Aeroportul Barajas din Madrid și Aeroportul Barcelona. În timpul lunilor de vară, este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Europa, deservind 22.7 milioane de pasageri în 2012.