Bilete de avion de la Aeroportul Oslo Gardermoen (Oslo Lufthavn)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Oslo Gardermoen pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Norvegia, Oslo
  • Cod IATA: OSL
  • Fus orar: Europe/Oslo
  • Longitudine: 11.1003
  • Latitudine: 60.1939

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Oslo Gardermoen

image

Descriere aeroport

Situat în Gardermoen, Aeroportul Oslo este cel mai mare dintre cele trei aeroporturi care deservesc capitala Norvegiei, fiind ituat la 50 kilometri (31 mile) nord de Oslo.

Număr de terminale

Terminalul de pasageri acoperă 148.000 de metri pătrați și are o lungime de 819 de metri.

Accesul din oraș

Airport Express Train conectează Aeroportul Oslo la Oslo (timp de călătorie: 20 minute, tariful de: Kr170), oprindu-se la Oslo Central și diferite stații de metrou, și continuând pe Drammen. Trenurile pleacă din stația de sub clădirea terminalului. Trenurile circulă la fiecare 10 minute în timpul săptămânii, și fiecare 20 de minute în zilele de sâmbătă. SAS Airport Bus leagă Aeroportul Oslo și Gara Centrală din Oslo (timp de călătorie: 45 minute, tariful: KR125). Există, de asemenea, un serviciu de noapte la Oslo Bus Terminal. Servicii de transport cu autocarul regulate conectează Aeroportul Oslo cu diverse destinații din Norvegia. Pentru rute de autobuz regionale, există o stație de autobuz la sud de stația de cale ferată, care este la câțiva pași. Tariful cu taxiul până în centrul orașului Oslo începe de la aproximativ Kr750.

Știați că

Aeroportul Oslo acționează ca hub intern principal și aeroportul internațional pentru Norvegia, și este al doilea cel mai aglomerat aeroport din țările nordice. Fiind un hub pentru Scandinavian Airlines, o bază de operare pentru Norwegian Air Shuttle, și este un oraș focalizare pentru Wideroe, se conecteaza la 30 de destinații interne și mai mult de 113 destinații internaționale. Aproape 23 de milioane de pasageri au călătorit prin acest aeroport în 2013, ceea ce face Aeroportul Oslo al 17-lea cel mai aglomerat din Europa.