Bilete de avion de la Aeroportul Metropolitan Detroit (Detroit Metropolitan Wayne County Airport)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Metropolitan Detroit pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Statele Unite, Detroit
  • Cod IATA: DTW
  • Fus orar: America/New_York
  • Longitudine: -83.3533
  • Latitudine: 42.2125

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Metropolitan Detroit

image

Descriere aeroport

Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW), sau "Aeroportul Detroit Metro", așa cum este cunoscut de obicei, este unul dintre cele mai mari hub-uri de transport aerian din lume, principalul aeroport care deservește zona Detroit Metropolitan în Romulus, Michigan. În prezent, Detroit Metro Airport este al 16-lea cel mai aglomerat aeroport din Statele Unite și al 24-lea cel mai aglomerat în lume.

Aeroportul DTW a fost deschis pentru prima dată în 1930, când a fost pur și simplu numit Wayne County Airport. În anii 1930 și 1940, a fost gazda Armatei Air Force, și în acest timp a fost numit Romulus Army Airfield. Abia în 1950 aeroportul DTW a fost pe deplin funcțional, ca un aeroport comercial.

Detroit Metro Airport este un hub pentru Delta Air Lines și Spirit Airlines. Este deservit de 20 alte companii aeriene pentru mai multe destinații interne și internaționale, cu servicii non-stop la mai mult de 160 de destinații de pe patru continente, cum ar fi: Air Canada Express, Air France, AirTran Airways, Alaska Airlines, American Airlines, American Eagle, Delta Connection, Frontier Airlines, JetBlue Airways, Lufthansa, Royal Jordanian, Southwest Airlines, United Airlines, United Express, US Airways, US Airways Express. Aeroportul DTW a câștigat mai multe premii cu privire la concesiuni.

Număr de terminale

Dispune de două terminale noi (Edward H. McNamara și de Nord).

Accesul din oraș

În ceea ce privește transportul la sol, pasagerii pot alege SMART (Autoritatea de mobilitate Suburbană pentru Transport Regional) sau Ann Arbor airRide. Detroit Metro oferă, de asemenea, închirieri de mașini, limuzine de lux, taxiuri și transferuri de curtoazie. Aeroportul este accesibil de pe I-94, care este cel mai apropiată intrare la terminalele Berry și Smith. Terminalul McNamara este imediat accesibil de pe I-275. Companii de închirieri auto majore, cum ar fi Alamo, Enterprise și Hertz servesc la aeroport. Taxiul și serviciul de limuzină sunt asigurate de firmele locale, care includ Metro Airport Taxi-uri și Metro Cars.

Știați că

J.D. Power și Asociații au clasat Metro Airport Numărul 1 în ceea ce privește satisfacția generală a clienților la nivel național printre aeroporturile mari în 2009 și 2010, de la poziția a doua în 2008. Cu două terminale de pasageri noi, șase piste și un hotel Four-Diamond Westin, DTW este cel mai eficient din lume, prietenos și capabil operațional aeroport din America de Nord.