Bilete de avion de la Aeroportul Marco Polo din Veneția (Aeroporto Marco Polo di Venezia)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Marco Polo din Veneția pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Italia, Venetia
  • Cod IATA: VCE
  • Fus orar: Europe/Rome
  • Longitudine: 12.3519
  • Latitudine: 45.5053

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Marco Polo din Veneția

image

Descriere aeroport

Cel mai apropiat aeroport de Veneția, din nord-estul Italiei, Aeroportul Marco Polo este numit după exploratorul italian Marco Polo, care a fost născut în acest oraș. Aeroportul se află la 12 km (7.5 mile) de Veneția pe șosea, 10 km (6 mile) pe apă.

Număr de terminale

Acesta dispune de un singur terminal. Un serviciu gratuit de transfer se derulează între terminal, docuri și diverse parcuri auto.

Accesul din oraș

Gara Veneția-Mestre este conectată la aeroport de către ATVO Fly Bus și ACTV autobuzul 15. Există servicii de transport cu autobuzul ACTV programate spre Padova, Mestre și Veneția. Autobuzul 5 circulă spre Piazzale Roma din oraș (timp de călătorie: 20 minute; tarif: € 6). ATVO Fly Bus conectează, de asemenea, aeroportul cu centrul orașului (timp de călătorie: 50 minute, tarif: € 7). Taxiurile sunt disponibile de la Radiotaxi. Taxiuri spre Padova și taxiuri commune sunt, de asemenea, disponibile. Alilaguna operează servicii de taxi pe apă între docurile aeroportului și Veneția, Murano și Lido (timp de călătorie la Veneția: 75 minute; tarif: € 15). Un serviciu de barcă cu motor este disponibil 24 de ore de la Consorzio Motoscafi Venezia.

Știați că

Cu mai mult de 8 milioane de pasageri pe an în 2012, este al cincilea cel mai aglomerat aeroport din Italia. Mai mult de 40 de companii aeriene au zboruri regulate către alte destinații, cu mai mult de 1000 de zboruri pe săptămână, acoperind rute naționale, europene și internaționale.