Bilete de avion de la Aeroportul Malaga (Aeropuerto de Málaga - Costa del Sol)

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din Aeroportul Malaga pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

  • Spania, Malaga
  • Cod IATA: AGP
  • Fus orar: Europe/Madrid
  • Longitudine: -4.4992
  • Latitudine: 36.675

Aeroporturi apropiate de Aeroportul Malaga

image

Descriere aeroport

Aeroportul Malaga este situat la 8 km sud-vest de centrul orașului Malaga, în regiunea Costa del Sol. Aeroportul este clasat pe locul 4 printre cele mai aglomerate aeroporturi din Spania, după aeroportul din Madrid, aeroportul din Barcelona și cel din Mallorca, în anul 2012 fiind tranzitat de peste 12.5 milioane de pasageri. Aeroportul, principala poartă de acces spre cunoscuta regiune Costa del Sol, are legături zilnice cu 20 de orașe din Spania și peste 100 de orașe din Europa, Africa de Nord, Orientul Mijlociu și America de Nord.

Aeroportul este sediul central pentru companiile aeriene low-cost, cum ar fi Vueling și Ryanair, dar, de asemenea, și o bază pentru companiile aeriene internaționale, precum Aer Lingus, Air Berlin, Air Europa, Air France, Austrian Airlines și Air Italia.

Număr de terminale

Cele trei terminale ale aeroportului sunt adiacente și accesibile pe jos.

Accesul din oraș

Accesul cu mașina, de la aeroport, se face pe şoseaua N-340, care duce la Fuengirola (sud-vest de aeroport) şi Málaga (nord-est de aeroport), iar din Málaga, şoseaua N-331 duce în nord spre Córdoba. Intrarea se poate face și dinspre autostrada E-15, ce duce către oraşele de pe Costa del Sol. Ca mijloace de transport în comun, este disponibil autobuzul 19, ce leagă aeroportul de centrul oraşului Málaga, în timp ce Portillo oferă servicii către şi din Marbella şi alte destinaţii importante, existând și trenuri locale către Málaga şi Fuengirola.

Știați că

Aeroportul Malaga este unul dintre primele aeroporturi din Spania și cel mai vechi aflat încă în funcțiune, acesta fiind construit în 1919 şi trecând prin mai multe procese de modernizare şi de extindere.